Zdravím všechny čtenáře,
Opět tu jsem s další (a snad i poslední) žádostí o unban na skimu.
Ve zkratce tu popíšu situaci – kdo by chtěl vědět vše do detailů, tak si můžete počíst zde (klik na zde)
Jednoho krásného dne jsme se rozhodli s @TurkyPurky krást vozidla a to konkrétně uniqy, většinu vozidel jsme normálně ukradli s dozorem AT, ovšem pak jsme přišli na to, že to jde i snažší cestou a to takovou že jsme si ho mohli otevřít sami, poté jsme si je nastartovali a jezdili s nima, ovšem jednou když jsme na to měli report, tak se přišlo na to že se to odemklo jinak, než se normálně má.
Celá situace mě mrzí, uškodil jsem tím dost hráčům protože těch aut bylo fakt dost, a pak to vše řešit kde jaký je a proč určitě nebylo příjemný, omluva taktéž patří @Puding která to musela řešit a vše zpětně dohledávat, omluva patří samozřejmě i @BOTRobert který ji musel uvést do děje.
Věřím že tohle byl poslední velkej přešlap (snad se budu vyvarovat i těm menším), protože ten další už by mohl bejt pro mě finální a nemusel bych se sem znova podívat.
Zdravím všechny čtenáře,
Opět tu jsem s další (a snad i poslední) žádostí o unban na skimu.
Ve zkratce tu popíšu situaci – kdo by chtěl vědět vše do detailů, tak si můžete počíst zde (klik na zde)
Jednoho krásného dne jsme se rozhodli s [user:6269] krást vozidla a to konkrétně uniqy, většinu vozidel jsme normálně ukradli s dozorem AT, ovšem pak jsme přišli na to, že to jde i snažší cestou a to takovou že jsme si ho mohli otevřít sami, poté jsme si je nastartovali a jezdili s nima, ovšem jednou když jsme na to měli report, tak se přišlo na to že se to odemklo jinak, než se normálně má.
Celá situace mě mrzí, uškodil jsem tím dost hráčům protože těch aut bylo fakt dost, a pak to vše řešit kde jaký je a proč určitě nebylo příjemný, omluva taktéž patří [user:3980] která to musela řešit a vše zpětně dohledávat, omluva patří samozřejmě i [user:5619] který ji musel uvést do děje.
Věřím že tohle byl poslední velkej přešlap (snad se budu vyvarovat i těm menším), protože ten další už by mohl bejt pro mě finální a nemusel bych se sem znova podívat.