Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


13.10.2022 21:32, naposledy upraveno 13.10.2022 21:34 uživatelem typecek

Zdravím všechny čtenáře,

Opět tu jsem s další (a snad i poslední) žádostí o unban na skimu.

Ve zkratce tu popíšu situaci – kdo by chtěl vědět vše do detailů, tak si můžete počíst zde (klik na zde)

Jednoho krásného dne jsme se rozhodli s @TurkyPurky krást vozidla a to konkrétně uniqy, většinu vozidel jsme normálně ukradli s dozorem AT, ovšem pak jsme přišli na to, že to jde i snažší cestou a to takovou že jsme si ho mohli otevřít sami, poté jsme si je nastartovali a jezdili s nima, ovšem jednou když jsme na to měli report, tak se přišlo na to že se to odemklo jinak, než se normálně má.

Celá situace mě mrzí, uškodil jsem tím dost hráčům protože těch aut bylo fakt dost, a pak to vše řešit kde jaký je a proč určitě nebylo příjemný, omluva taktéž patří @Puding která to musela řešit a vše zpětně dohledávat, omluva patří samozřejmě i @BOTRobert který ji musel uvést do děje.

Věřím že tohle byl poslední velkej přešlap (snad se budu vyvarovat i těm menším), protože ten další už by mohl bejt pro mě finální a nemusel bych se sem znova podívat.

14.10.2022 00:11

Žádost poprvé i podruhé hezky sepsaná a čekali jste oba dlouho.. Ve hře máte UB, už nedělejte ptákoviny.


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo