Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban (Perma)

Develon

Hráč

41
16.10.2022 23:04

Zdravím , už je to pár měsíců od doby co jsem dostal svojí permu , za Alt to Alt , viz nahoře, za tu dobu jsem se pokusil si zažádat o unban , bohužel soviet je neoblomný .Nemám mu to za zlé , dělá jen to co považuje za nejlepší, nicméně , myslím že bych mohl dostat ještě jednu šanci , a proto je má žádost adresovaná přímo @SedliX.

Co mohu říct : Vím že ban byl oprávněný , udělal jsem chybu dvojitého alt to alt , nezapírám , dále je to má druhá perma, i to si uvědomuji , nicméně , z každého trestu jsem se vždy nějak poučil a snažil se ho neopakovat , zvláště tresty tohoto druhu, i když mi mnozí nebudete věřit , lituju toho že sem hrál na sebe , na majetek , a použil jsem ten způsob altu. Nicméně , toto sem neřekl ani Sovietovi , kež by to posloužilo jako polehčující okolnost , den předtím než jsem ten ban dostal , sem se pokusil kontaktovat admina jemuž jsem věřil (botrobert) s tím že jsem se mu chtěl k té chybě otevřeně přiznat a vyřešit jí. Bohužel robert v té době neměl čas , s tím že to odložíme na později, ale do té doby už zasáhl Soviet. Další věcí je to , že i po banu jsem se pokusil Sovietovi aktivně pomoci s řešením dalšího banu ,spolupracoval jsem s ním ,nesnažil sem se lhát a cokoliv překrucovat. V době mého banu jsem si administrátorskou činnost a starosti s ní zkusil taky , a pochopil jsem jaké to je ze strany administrátorů. Pokud bych dostal ještě možnost se dostat do hry , rozhodně bych se snažil aby moje RP bylo ku prospěchu celému serveru , nikoliv ke škodě . Proto tě prosím Sedlixi , zvaž mojí žádost , 4měsíce není krátká doba , vím že to není doba ani extra dlouhá , ale je dostačující k tomu aby si člověk uvědomil následky svých blbostí a chyb, Děkuji ti předem za tvojí odpověd.

Pokud se zde chce vyjádřit i soviet , dovolím si Ping @SovietDog. I tvé názory jsou vítány, a i tebe prosím abys ses na celou věc podíval i z mého pohledu , jak jsi sám napsal , je to těžké provinění , uvědomuji si to , ale pokud mám být lepším člověkem , či hráčem , tak si myslím že trest to byl dostatečný , a dokud nedostanu šanci , nemužu tě přesvědčit o tom že to opravdu myslím vážně. Děkuji všem kteří si toto přečtou , Loučí se s vámi Ellie Loydova.

18.12.2022 17:14

Ahoj @Develon,

původně jsem ti chtěl žádost zamítnout. Na TSku jsi na mě ale zapůsobil jako rozumný člověk, po domluvě se SovietDogem jsem se tedy rozhodl, že ti unban dám. Je to ovšem poslední permanentní ban, který ti ruším. Pokud tedy budeš pokračovat v porušování pravidel a já ti dám permanentní ban, nebo u mě skončí tvá žádost, již si na serveru nezahraješ.

Unban jdu právě teď udělit do hry. Okamžik po odeslání této odpovědi si budeš moct zahrát. Doporučuji ti, aby sis přečetl pravidla - klik. Pokud ti něco z pravidel nebude jasné, nebo by sis je radši zopakoval face-to-face s někým, kdo ti dokáže poradit, můžeš se ve hře obrátit na kolegy z helper týmu, stačí o zaučení zažádat v helpchatu (/hc). Ne vždy je někdo z HT dostupný, proto se může stát, že budeš muset žádat vícekrát, prosím o trpělivost. Také je možné zažádat o zaučení na Discordu, ideálně v roomce #help na našem veřejném Discordu. Prosím, netaguj roli @ help, nejde o prioritní problém.

Přeji příjemnou hru.