Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vyplacení soudem stanovené platby


Zeintar

Hráč

49
18.10.2022 20:01

Podatel: Yukimura Torio

Věc: Žádost o vyplacení soudem stanovené platby


Odůvodnění: Dne 31.10.2021 v soudním dokumentu [S-246] Sporné řízení - Yukimura Torio soud stanovil pro fyzické osoby Orlando Anderson a Dwayne Robinson zaplacení odškodnění pro mou osobu. Od této doby stále nebyla tato odškodnění zaplacena. Tímto žádám soud o vyplacení odškodnění.

 

III. Obžalovanému Orlandu Andersonovi se uděluje povinnost vyplatit straně podatele odškodnění za způsobenou újmu v hodnotě 1.500.000 Kč.

V. Odsouzenému Dwayne Robinson se uděluje povinnost vyplatit straně podatele odškodnění za způsobenou újmu v hodnotě 3.500.000 Kč


Záměr: Vyplacení odškodnění udělené soudem v hodnotě stanovené výše.

Přílohy: Příloha

24.10.2022 13:28

Adresát: Yukimura Torio
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,
děkujeme za zaslání tohoto podnětu. V souvislosti s ním byl vydán rozsudek v rámci ZSP, který zkráceně udává povinnost uhrazení dlužných částek do sedmi kalendářních dnů, o čemž by měl být Vrchní soud zavčas informován. Nedojde-li k včasnému uhrazení odškodného, bude vůči osobám zahájeno exekuční řízení a veškeré dlužné částky budou pokryty z majetku obou odsouzených.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22