Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o unban.


neznamy#8755

Smazaný účet

4
20.10.2022 21:11, naposledy upraveno 20.10.2022 21:15 uživatelem neznamy#8755

Tak Zdravím celú komunitu Skimo RolePlay. Takže dnes som sa rozhodol zpisat žiadosť o Unban a moju druhu šancu si u vás zahrať viem, moja história je strašne Biedna, a tak isto aj moje RP neni nič extra. Nepovažoval som sa za žiadneho RP hráča ani nič na tuto komunitu ma dotiahol môj kamarát, kde Na Vašom Serveru som sa prvýkrát registroval 22.7.2022 zahral som nejaké tie 3 mesiace a z toho som ešte mal jednú permu, kde sa mi dostali na učet  z druheho serveru , nehovorím to, preto, aby teraz si @Dzardys myslel, že mi dá Unban, lebo sa mi dostali na účet, hovorím to, preto, aby ja, ako samostatný hráč dostal druhu šancu, viem, že účet sa berie, ako jeden samostatný a nič na tom nemení moju žiadost o Unban, tak  a potom skončilo to tak, že dostal som premanetny zákaz na server. Aby ta žiadosť nebola len o tom, že jak veľmi chcem Unban tak, chcel by som popísať nejaké moje prešľapy, ktoré boli za čiaru, prvé prešľapy, ktoré som začal robiť spolu s kamarátom bolo to, že sme okrádali a v tedy som dostal prvý ban. Potom ma dotiahol na banku a vždy, čo som robil bolo to, že som ju vykradol a hneď som to leavol, pretože som nevedel rpit a bál som sa banu, pretože vždy som si myslel, že, keď sa odpojím z RP akcie tak bude to oveľa menší ban jak to, že nebudem rpit. Za tie týždne, čo som mal permu som pozeral rôzne Tutorialy, ako začať z rpčkom ako od Rataja alebo iných tutorialov z iných server. Potom  na mojich fórum, kde som podával stiažnost na admin a @Pakandza, alebo žiadosť o Unban nikdy nebolo písané mnou, ale mojim kamarátom, kde som si to potom skropiroval z DC a upravil niektoré texty. Chcem sa tak isto ospravedlniť aj celému admin teamu, že museli riešiť moje blbosti, pretože chcel som len dať dole @Pakandza, lebo som si myslel, že dáva baný nepravom, ale napokon kedy som začal rpčku chápať tak som sa zamyslel nad tým, že vlastne tie baný, čo som dostával neboli nepravom, vždy malo k tomu svoj dôvod. Keď dostanem druhu šancu na Skimo RolePlay chcel by som začať z Legal Rpčkom, pretože, keď neviem rpit na úrovni zbytočne nebudem si to kaziť tým, že začnem robiť nelegal a moja história sa začne zase plniť. Ďakujem Vopred za čítanie a pochopenie, prajem pekný večer

Banned By @Dzardys

21.10.2022 11:55

Ahoj, doplním ti tady užitečný obrázek

+27 trestů v historii 

21.10.2022 15:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.10.2022 19:50

Nasbírat od července tolik banů, to chce opravdu hodně velkou neschopnost dodržovat pravidla.

A byť sis s žádostí dal zřejmě práci, nebudu ji považovat za předmět hodnocení. Když to vezmu kolem a kolem, tu permu bys stejně dřív nebo později dostal. Žádost ti pro důvody uvedené zamítám a další ti povoluji založit nejdříve za měsíc, tam už se budeme moct bavit o nějakém zkrácení. Prozatím si dej od Skima pauzu, my si zase dáme pauzu od tebe. Všem to prospěje.


Powered by LeoSight IFS
LT~28