Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Člena AT TEAM -Pakandza


26.10.2022 22:43

Dobrý den dneska Podávám stížnost člena AT TEAM Jménem : Pakandza 

Jelikož mi je jedno kdo má jaký svůj názor tohle je můj názor ⬇️⬇️

(PROČ STíŽNOST NA AT ČLENA ?)

          ⬇️⬇️⬇️

DUVOD: Jelikož Členům AT Team my vždy pří unbanu když jsem podávala . tak vždy mi nechtěl ukázat výdejko jako Důkaz co jsem udělala atd.... 

jelikož mi to dneska napsal znova a dneska to bylo asi FREE Ban na mě 

NAPSAL : AHOJ , HEZKÝ VYDEJKO MAM NEMUSÍM TI TO UKAZOVAT

něco takového napsal -PAKANDZA No napsal mi to už 6x Minimálně  a už mi to připadalo divné že psal furt to samé na každém unbanum  

-PROČ JSI DOSTAL/A BAN ?-

Dostal jsem prý bán za nonrp driving atd.... --) NONRP DRIVING : Jelikož ve hře vždy když projedete na patník tak poletíte do vzduchu  jelikož OOC nebolí IRL by se tohle nestalo pří 80KM/H že bych poletěla do vzduchu  to je logicky.

 

-PROČ JSI DOSTAL/A BAN ZA NONRP INJ?-

jelikož jsem mu psala do REPORTU napsala (Potřebuji Fixnout vozidlo pří jezdění nešlo mi mačkat W jelikož mi blbne někdy KLAVECNICE  tak kvůli toho že jsem trochu nabourala tak jsem dostala bán za NONRP INJ

dal to tu nechci psát je to na dlouhé povídaní s @Pakandza   

 

 

Přeji vám všem zbytek večera ❤️

A UŽ NELŽÍ PAKANDZO Dik

Mynyus

Hráč

15
26.10.2022 23:06

V této chvíli upřímně nezávidím funkci admina na skimu.

Protože řešit takovej materiál kvůli hře to by bylo na moje nervy.

A ty Pavle se uvědom a přečti si znovu co jsi napsal a mohu potvrdit že když jsem viděl tvojí postavu tak vždy jezdila NON-RP Driving

26.10.2022 23:15

Ahoj, zde přikládám video. V tvém případě to není jediné video v mé sbírce. 
Důkazní video

26.10.2022 23:18

Ahoj. Bohužel tě dnes nepotěším a tuto stížnost ti budu muset uzamknout, což mi mé pravomoce skutečně dovolují. Proč? Pojďme si to rozebrat.

Návod na sepsání stížnosti na člena AT jsi jistě viděl, proto si myslím, že ti nemusím vysvětlovat, že musíš dodržet jistá pravidla.

1. Stížnost by měla jasně vystihnout co se stalo a proč došlo k pochybení ze strany člena AT.

Já jsem velice chápavý člověk a zkušenost v AT ze mě udělala kryptologa, ale tohle je oříšek i pro mě. Nemám zájem tedy dělat excerpt ze stížnosti, která nemá hlavu ani patu.

2. Stížnost by měla obsahovat důkazy, které podpírají daná tvrzení. Jestliže neexistují důkazy, můžeme stížnost vyřešit pouze v případech, u kterých dokážeme obvinění sami doložit z našich logů.

Nepřiložil jsi nám žádný důkaz, nebudeme je hledat za tebe. Určitě ne ke stížnosti, která nedává smysl.

4. Stížnost musí být psána slušně a bez zbytečné agrese.

"A UŽ NELŽÍ PAKANDZO Dik" - snad netřeba se dál vyjadřovat.


Pevně věřím, že mi TM+ nebudou zazlívat okamžité vyřešení tohoto topicu, který kolem legitimní stížnosti projel jen vlakem, a to v dost vysoké rychlosti.

Z dobré vůle tě obeznámím se skutečností, že člen AT ti skutečně není povinen poskytovat důkazní materiál, jelikož buď respektujeme ochranu "svědků", tj. nepráskáme ty, co napráskali tebe, případně a většinově máme v chatu a logách dost informací, do kterých hráčům nic není. V případě pochybností tak důkazy od adminů jdou vyšším adminům a posouzení je tak na základě hierarchie.

Pokud však stále trváš na podání stížnosti, nikdo ti to nebude zazlívat, je to tvé výhradní právo. Nezapomeň však dodržet to, co ti přikazuje Ratajův topic. Případně zkus kontaktovat nějakého hráče, aby ti se sepsáním pomohl (neobtěžuj však náhodné hráče).

Snad jsem shrnul vše podstatné, tento topic uzamykám a archivuji, současně s tím o tomto počinu obeznámím našeho Team Managera, který si ho v případě potřeby vytáhne a pokárá mne, že jsem to neměl zamykat. To už bude ale můj problém.

Přeji hezký zbytek dne.

26.10.2022 23:37

V pořádku, díky za info.

lock


Powered by LeoSight IFS
LT~77