Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


freshanek

Hráč

1
27.10.2022 12:53, naposledy upraveno 27.10.2022 12:55 uživatelem freshanek

Zdravím dnes jsem dostal ban na serial protože jsem měl nový účet protože na starém jsem dostal ban asi rok zpátky možná déle a ptal jsem se admina jestli by šlo nějak mi dát na tom starém účtě unban protože tam mám zabanované i forum nechápu proč jsem dostal ban když jsem na tomhle účtě normálně rpil jako každý jiný hráč proto prosím o unban a slibuji že žádné blbosti dělat nebudu chtěl bych si jen normálně zahrát děkuji (ps: starý účet se jmenuje jsemfresh)

27.10.2022 13:19, naposledy upraveno 27.10.2022 13:23 uživatelem kormoo

Čau, vzhledem k tomu že si dostal Global Ban tak bych s jistotou řekl že tvůj aktuální ban byl zcela oprávněn, nejde o to jaké RP máš na tomto účtu, ale obcházení banu je prostě obcházení banu a porušuješ tím pravidla.

Jediný co ti můžu říct že pokud si dostal Global Ban mohl si to vyřešit pomocí mailu admin@leosight.cz
kde by si následně rozepsal za co si ho dostal, přiložil nějaké vysvětlení a omluvu a třeba by si tu šanci dostal.

Toť vše, každopádně hodně štěstí.. kormoo out✌️

 

27.10.2022 13:46

Chlape,

globální ban je dost závažná věc. Nedáváme je jen tak a když už, tak mají svůj účel. To, že dostaneš globální ban, neznamená, že pak přijdeš po nějaký době s jinym účtem. Takhle to přece nefunguje. Ban ti má zamezit přístup do hry, globální na celý portál.

Nehledě na to, že se dopouštíš porušení pravidla o multiaccountu. Takže ti řeknu, co bude následovat, abys měl šanci na unban.

Napíšeš si e-mail na admin@leosight.cz, kde se pokusíš získat unban na svůj první účet, tedy ten s globálním banem. Pokud bude žádost obstojná a Rataj ti ji schválí, můžeš si jít zahrát za druhý účet. Tento smažeš a kontaktuješ mne na Discordu Dzardys#3287, abych ti zrušil ban na serial. Pokud budeš chtít hrát spíše na tomto účtu, smažeš si ten první a dáš mi opět vědět. Nebudeš tu však u nás mít dva aktivní účty. Nepiš mi však prosím do doby, než bude tvá žádost, kterou si podáš skrze e-mail, schválena. Neboj se, ověřím si to.

V tuto chvíli tento topic uzamykám, žádost zamítám a přeju hodně štěstí.


Powered by LeoSight IFS
LT~32