Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jaký druh RP je vám nejbližší?


dennyas

Hráč

7
28.10.2022 13:26, naposledy upraveno 28.10.2022 13:28 uživatelem dennyas

 

Ahoj, vítej u mého příspěvku s tématem "Jaký druh RP je vám nejbližší?",

 

Rád bych zde probral váš i můj nejoblíbenější druh, či druhy RP. Můžeme tuto otázku rozdělit na dvě kategorie a to legální a nelegální roleplay, samozřejmě jsou to dost obecné kategorie tudíž bych chtěl začít diskuzi, která povede ke sdílení vlastních zážitků z daného odvětví RP, detailnějšímu popsání, jako například legální RP u policie v odvětví detektivů, nebo nelegální RP jakožto italská mafie, či srbská milice. Případně i důvodu k jejich oblíbení. Je možné, že se právě tímto příspěvkem spojí lidé se společným zájmem a dokáží spolu vymyslet kvalitní věc.

Já osobně už mám v RP odehráno spoustu tisíc hodin ať už na československých či cizích serverů, dokonce i živou formu RP ve formě táborů a akcí. Vaše poznatky, zážitky a oblíbené RP mne zajímá a v budoucnu se můžeme na jednotlivé témata věnovat dalšími příspěvky pokud o to bude zájem.

Tak už konec kecání a můžeme začít, ne?

_____________________________________________________________________________________

Mezi mé nejoblíbenější RP patří právě to nelegální, mám s ním obrovskou zkušenost spolu i se znalostmi. Jak už jsem zmiňoval mám několikaleté zkušenosti s RP tudíž už mne neosloví obyčejná mafie, či obyčejný gang, ale vyhledávám unikátní a zajímavě zpracované organizace s lidmi, kteří dokážou nabídnout kvalitní RP. Tím mám na mysli například skupinu pašéráků, moldavskou mafii, kybernetické zločince, zkorumpované redaktory pro bulvár či politiky napojené s podsvětím. Samozřejmě můj osobní názor je takový, že nelegální RP nemůže dělat každý a minimálně ne kvalitně. 

Co se týče legálních záležitostí tak mám velmi rád high-end RP ve formě politiky, podnikání, vymýšlení zvláštních a originálních konceptů, které mají dopad na hru a zároveň produkují možnost RP pro běžné hráče. Například udělat kvalitní elegantní restauraci s možností pro pasivní RP a také třeba možností zde tvořit RP pro politickou či vysoce postavenou smetánku ve formě galavečerů a tak podobně. Bohužel se opravdu jedná o pasivní RP tudíž se nejedná o grind peněz, ale nadprůměrný hráč RP dokáže produkovat kvalitní RP a zároveň mu z toho třeba něco kápne.

Stručně řečeno u mně je to takto.. nelegální RP > legální RP či kombinace obojího.

_____________________________________________________________________________________

 

Jaký je tedy váš nejoblíbenější druh RP? Rozkecejte se, sdílejte své zážitky a poznatky. ;)

 

DrawaX

Hráč

11
28.10.2022 14:10

Pěkné odpoledne

Můj nejoblíbenější druh RP je ten, co přijde náhodně. Samozřejmě moje IC je převážně zaměřená na legální RP, ale myslím si, že nejlepší RP je to, co přijde náhodně, náhodný situace, nahodný lidi, náhodný události, či místa. Taktéž dokážu eRPit sám v domě, či někde venku. RP je neskutečně rozsáhlý a mám pocit, že je to vše podle toho, jakou má člověk fantazii. 

Do nelegálního RP se mi ani pouštět popravdě nechce, jelikož s nelegálními RP většinou nesouhlasím, jelikož si myslím, že adekvátní nelegální RP mají ve skutečnosti jen pár lidí, a většina to jen kazí, a já nechci být ten, co to bude kazit, takže proto zůstávám neustále u legálního. 

Pokud člověk říká, že není co eRPit, tak sám sobě lže. RP akce je vlastně cokoliv, ale jak jsem psal výše, záleží na člověku, co má za fantazii. Mně samotnému přijde, že je tu 70% hráčů, co grindí peníze, aby měly auta, domy, a podobně. Ale proč? Osobně jsem grindil peníze jen na dům a na jedno auto, aby moje IC měla kde žít, a v čem jezdit, ale nebylo to vlastně ani grindění, ačkoli se prostě snažila vydělat peníze. Často se tu potkávám s lidmi, co mi píšou, že nemají co eRPit, že je tu nuda. Určitě ne, stačí se vážně zamyslet, co eRPit a jak to eRPit, protože ve všem můžeme to RP najít, a nebát se hledat nový lidi na RP, a nebát se náhodných RP situací. :) 


Powered by LeoSight IFS
LT~33