Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[TRAILER] SERGEEVCI

dennyas

Hráč

7
30.10.2022 16:10

Ahoj a vítej u mého příspěvku,

grafiku už umím a tak mne včera napadlo, že bych vyzkoušel natočit a editovat video do podoby co se mí líbí. Neměl jsem vůbec představu o tom co a jak funguje nebo co vůbec natočím a upravím, jako svůj první projekt. 

Napadlo mne, že bych mohl vyzkoušet nějaký fiktivní trailer na fiktivní příběh, který je vlastně odvoděn od mého "komiksového" příběhu Leona.

PŘÍBĚH LEONA - KLIK

Jsem naprostý antitalent na videa a jejich zpracování tudíž se opravdu jedná o můj první projekt, který kvalitou možná není podle mých představ, ale na první pokus jsem s výsledek až moc spokojený.

Zajímala by mě vaše reakce, váš názor na toto video a pokud by byl feedback alespoň části pozitivní (konstruktivní kritika je též pozitivní feedback) tak bych se v tomto rád vzdělával dále a to nejspíše ve formě tvorby příběhu navazující na tento trailer.

Děkuji a mějte se!

DrHell

Hráč

19
1.11.2022 07:42

Páči sa mi to. Bolo by super keby takúto tvorbu niekto presadil aj v IC svete a mozňo by vedel vytvoriť trend filmografie. IC filmy by sa spracovali následne odprezentovali napríklad v kine či na ic webe. Len taký menší nápad/návrh.