Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


weqsiik

Hráč

16
30.10.2022 16:57

Zdravím , dne 9.4.2022 mi byl udělen ban (viz. foto)

Chyba a popis situace

POPIS - V pozdních hodinách jsem se rozhodl o pašování diamantů . Cestou tam (na loď) jsme dopracovaly čelní srážky dvou osobních aut. - ( My - Ford Raptor x Hráč - Ford Taurus )

Srážka byla cca ve 100km/h ====) což znamená velké injuries. V okamžiku co došlo ke srážce jsem začal vypisovat /me /status. Můj řidič se rozhodl NEpokračovat v RP a jel dál. viz. Foto ---) . (tímto neházim všechu vinu na Mého řidiče. 

CHYBA - Chyb co jsem udělal v tomto momentu bylo moc . Chyba byla např. Nenahlášení Mého řidiče a NEpokračování v mém RP injuries.

 

Omluva

Chtěl bych se omluvit za všechny mé přestupky, viz. nerpení injuries , nenahlášení hráče. Jsem si vědom že má historie už začíná zacházet to extrémů přeci jenom dva permanentní bany  už je velký prohřešek. Taky jsem si vědom toho že jsem doslova po 1. Unbanu, po dvou dnech dostal další permanentní ban. Omluva by měla přijít ke SovietDog za mé přestupky na discordu = Spam . Jsem si vědom všech chyb a prohřešků které jsem napáchal. ( moje dřívejší chování "co si budem" stálo za Nic ) neadekvátní chování vůči hráčům a adminům.

tato žádost je směřována pro :  @SedliX

Foto

30.10.2022 18:55, odstraněno 30.10.2022 18:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Develon

Hráč

40
30.10.2022 20:30

I já se zde musím vyjádřit , u té situace jsem taky byl , byl jsem s klukama i na discordu když se ta věc stala , jak zde píše dragon ,weqsiik opravdu po té nehodě na řidiče nadával skrz rp a požádal ho at zastaví , nicméně mu bylo odpovězeno že je bohužel doba diamantová a není čas , za mě to byla chyba kterou ani on ani jeho řidič nevrátí, i tak si myslím že uběhlo dost času , pro ponaučení , lidi se těžce mění , ale dokáží se ponaučit , a já pevně věřím v to že weqsiik se za tu dobu ponaučil, vím že to nemá váhu , ale má mojí plnou podporu k tomu aby dostal unban.

 

23.12.2022 00:14

Ahoj @weqsiik,

děkuji za čitelnou žádost. Dostal jsi již druhý permanentní ban, proto jsem byl zpočátku poměrně skeptický k tomu, jestli ti unban udělit či ne. Nakonec jsem se po konzultaci s kolegy rozhodl, že ti unban přeci jen dám, protože jsi ban dostal v situaci, kdy bych ti osobně permanentní ban nedal.

Počítej s tím, že další permanentní ban bude s největší pravděpodobností již skutečně permanentní. Doporučuji ti si projít pravidla, která můžeš v případě zájmu konzultovat ve hře s helpery, stačí zažádat v /hc o zaučení. Pokud zrovna nezastihneš dostupného helpera ve hře, můžeš se na kolegy z HT obrátit na našem veřejném Discordu v roomce #help. Prosím, pokud bys využil tuto cestu, netaguj roli @ help, nejde o prioritní problém.

Unban zajdu do hry dát za chvilku. Hezké svátky a příjemnou hru. 


Powered by LeoSight IFS
LT~43