Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kripto


Radyyym

Hráč

28
31.10.2022 22:44

 

zdravím

mam na vás malinkou otázku ten kdo se vyzná v kripu 

muže my to ve zkratce vysvětlit ano je na to článek ale toho textu je tak moc že se v polovině 

zapomenu co jsem četl za každé rady či pomohnuty vysvětleni budu moc rad 

NITRO

Sensei

Hráč

27
31.10.2022 23:54

@Radyyym Proste Nomel coiny kúpiš v PC u NPC v interiery vedla banky, alebo na NCSELL, alebo od hráča. Potom ich vieš používať ako platidlo. A predať ich vieš opäť hráčovi, tomu NPC alebo na NCSELL. A ak ich chceš ťažiť tak vlastne si kúpiš mining rigy, v hociakom elektru alebo od hráča. dáš si ich do interieru. Hocikoľko a zapojíš do jednej akokeby siete a potom ti ťažia NPC ale veeeeeľmi pomaly. Taktiež je možnosť sa pridať do skupiny iných hráčov a ťažiť NC spolu snimi, kde je väčšia šanca na odmenu. Ničmenej neoplatí sa to. Tu som ti to popísal v skratke viac info nájdeš už v spomináných člankoch...

Zeintar

Hráč

49
1.11.2022 08:41

???

NC ti netěží NPC, ale ten mining rig, který si za 200k koupíš. Nejedná se o žádné fyzické téženi třeba v dolech, ale jedná se o to, že když někdo udělá nomelcoin transakci, ta transakce se musí nějak ověřit. A ověřuje ji právě ten tvůj mining rig. Za každé ověření dostaneš odměnu. Peníze, co investujes se ti zhruba po 6-8 měsících vrátí. 

D3ST

Hráč

12
1.11.2022 12:18

Ešte treba spomenúť, že hodnota 1 NC sa každým dňom mení, síce za dobu pár dní sa o nejaký výrazný posun nejedná, no z dlhodobého hľadiska už to nejaká zmena je. Takže napríklad v auguste stál 1 NC 8 tisíc, teraz stojí tuším 13 tisíc kč.


Powered by LeoSight IFS
LT~30