Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o adopci dítěte

UrciteNeHudec

Hráč

20
3.11.2022 20:59, naposledy upraveno 3.11.2022 21:18 uživatelem UrciteNeHudec

Podatel: Daniel Hudec

Věc: Žádost o adopci dítěte bez rodičů

Odůvodnění: Dobrý den, vážený soude.
Dnes jsem si vzal pod svá křídla ještě neplnoletou dívku ze které vypadlo že nemá rodiče a že je pár dní na ulici sama, jméno dívky je Nikola Hrubova.
Dívku bych si rád vzal pod svá křídla a staral se o ní jako o svojí vlastní dceru.
a též žádám že kdyby mi bylo vyhověno tak žádám o změnu přijmení dívky na Hudecova.
Tímto děkuji za vyřízení mé žádosti. 
S přáním pěkného dne Hudec.

-𝓗𝓾𝓭𝓮𝓬

Záměr: vyhovění v adopci dívky mé osobě.

Přílohy: *OP Nikola Hrubova* 

14.11.2022 09:28

Adresát: Daniel Hudec
Věc: Odpověď na podnět

Vážený podateli,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Aby mohlo řízení proběhnout co nejsnazší cestou, požádám Vás tímto, abyste zaslal na e-mail alexander.levin@post.ic své kontaktní údaje (tel. číslo, adresa trvalého bydliště, místo pobytu, liší-li se od adresy trvalého bydliště). Následně budou tyto údaje svěřeny potřebným organizacím pro zprostředkování několika schůzí týkajících se procesu osvojení nezletilé osoby. Kromě těchto údajů mi taktéž zašlete i informace o pohybu nezletilé (kde se v tuto chvíli nachází).

Nebudete-li schopen či ochoten spolupracovat, nebude možné proces dokončit ve Váš prospěch.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas