Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban TrashRP


JixFade

Hráč

2
8.11.2022 00:20

Zdravím, teď už předevčírem jsem dostal ban z důvodu TRASHRP - tj. Prohledávání vozu, zaRPeno schování zbraně pod sedačku, následně po prohledávání vozidla a šoupání se sedačkou jsem zaRPil že se při šoupání sedačkou zbraň zasekla, tudíž jak asi vy admini nebo celkově kdo tenhle žádost o UNBan čte a má auto, tak ví že když máte pod sedačkou třeba, petku, plechovku, nebo nějaký dokumenti či bordel a chcete se posunout dále/blíž, že se sedačka zasekne, tudíž jak jsem tohle zarpil tak je velká šance že zbraň najít nemohl.

Ban v tento čas mi trvá ještě 22hodin a rád bych si zahrál, budu rád když mi to z těch 48hodin a posledních 22hodin zkrátíte aspoň na 10hodin, ocenil bych to a pokud to co jsem zarpil je opravdu podle pravidel špatně, tak každý někdy udělá chybu, chybami se předci člověk učí.

Aspoň In Real Liguje.fe to tak funguje.

Nicméně Pan policista se ani nezeptal zda může vozidlo prohlédnout, prý tam jezdilo vozidlo BMW v zelené barvě a okrádá kamiony. Přes firemní vysílačku bylo řečeno že se tam okrádá tak jsem chtěl pomoct svým kolegům, takže jsem tam najel v masce a zbraní. Nicméně hráč co mě nahlásil IC policii, nemohl vědět zda já mám kuklu a zda ne, protože mám na autě tint, tudíž týpek v Mercedesu šel MetaGaming cestou a viděl skrz nick a ikonu že mám kuklu, z auta jsem nevystupoval a jel na benzínku, týpek mě instantě začal blokovat a volat policii. 

Děkuji za vyhovení, či aspoň udělání času na přečtení téhle žádosti o UNBan.

S pozdravem Elizabeth Falcone. <3

Salsiii

Hráč

28
8.11.2022 01:35

Ahoj, je sice pravda, že si zbraň pod sedačku dával, ale k žádnému šoupání sedačkou už nedošlo z tvé strany, a ani z mé. Když by se už nějakým způsobem zbraň pod sedačkou zasekla, nevidím důvod, proč bych jí neměl vidět. Dále tu argumentuješ tím, že jsem se nezeptal, zda můžu prohledat vozidlo. Pokud mám pádné podezření, můžu prohledat vozidlo i tebe, bez tvého souhlasu, a myslím si, že 3 tísňové volání na vozidlo, které odpovídá tvému popisu, je dost pádný důvod k tomu, tě prohledat. Jestli si myslíš, že došlo k nějakému porušení zákona nebo směrnic z mé strany, máš to řešit IC. Dále k tomu tintu, nepředpokládám, že máš tint na čelním skle, a když už, tak určitě né v takové míře, že by nebylo možné vidět do vozidla. V opačném případě si myslím, že kdyby to mělo PSA možnost vědět, tak by tvé vozidlo skončilo dost rychle na odtahovém parkovišti. Nic méně, co mění maska na faktu, že si se tam pravděpodobně někoho pokusil okrást? Alespoň podle slov člověka, který byl v Angel Pine. Každopádně, pro tvé uspokojení jsem ti Glock ve vozidle nechal, teda až na to, že tam stojí odemčené. Pár screenshotů z logu.

JixFade

Hráč

2
8.11.2022 10:14
  • Na téhle postavě jsem prosím pěkně nikdy nikoho neokradl ani se o to nepokusil, ale asi začnu když to tak funguje :)
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024