Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o Unban

turbinO

Hráč

6
8.11.2022 20:03

Zdravím poprosím unban, dostal jsem ban za trash rp při okrádání a za pravidlo 5, vše začlo když jsme jeli okrádat kamiony ale náhodou jsme potkali týpka který chtel svézt tak jsme toho využili a svezli ho ale místo toho aby jsme ho svezli tak jsme ho unesli a jeli jsme do poušte ho okradct, přijedeme na místo vytahnu ganu a řeknu ad vystoupí, vystoupil mířím na nej řeknu ad si lehne, poté jsem zarpil /me prohledává ho .. /do co našel ? /do našel vysílačku a mobil, peníze ? poté co jsem mu to vzal dal jsem mu pažbou aby měl PK a poté ho zabiju. A dostanu Ban. Prosím tedy o unban. 

Develon

Hráč

42
8.11.2022 20:18

dovolím si menší pozvánku , i já erpil nelegál tím stylem že tě po okradení zabiju , ale jak se tu už několikrát psalo , musíš se poučit , každé okradení nemá končit PK , najdi si jiné způsoby proto aby člověk zapoměl , zdroguj ho , uspi ho kapesníkem naplněným lihem , cokoliv , bud kreativní , možností je dost , to že jsi použil to PK je možná taky možnost proč jsi dostal ban. Přece jen , RP okradení je jedno a to samé , jdeš jen pro win, za každou cenu , kreativita nikde.

turbinO

Hráč

6
8.11.2022 20:21

První okrádačka na skimu, irl bych taky se s tím nesral a ,,Zabil bych ho", a myslím si že je na každem co a jak si zarpí.

Colek

Hráč

57
8.11.2022 20:23, naposledy upraveno 8.11.2022 20:24 uživatelem Colek

tak týpek přece chtěl svézt ,tak jsi ho okradl no.  Ale jaký důvod jsi ho měl pak zabít ? není to spíš aby jsi se vyhnul IC problémům, tak jsi ho zabil, aby si nic nepamatoval ? 
Rád bych viděl jak jsi ho okradl :D , jelikož každé přepadení se musí nahrávat :) tak aby jsi nedostal ban ještě za pravidlo 31

turbinO

Hráč

6
8.11.2022 20:26

jasně no aby si nepamatoval auto spz a nešel na psa tak jsem mu dal PK pro svoje bezpečí.

Colek

Hráč

57
8.11.2022 20:39, naposledy upraveno 8.11.2022 20:40 uživatelem Colek

Takže jsi chtěl mít pouze ochranu pravidlem 19 :D
ale jestli chceš unban tak jsi přečti tohle Klik

8.11.2022 20:58

Ahoj, jak už se píše výše nad moji odpovědí, nicméně, to vaše obecný RP, kde spíš jedete rychlostní sprint příště vynechte, to krásný zakončení PKčkem bylo bravurní, příště už ale nic takového. Zamítám.