Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - @Sovietdog


11.11.2022 22:37, naposledy upraveno 12.11.2022 12:47 uživatelem macaczE

Zdravím všechny čtenáře téhle žádosti o unban, jsem tu po asi po 2 mesicich a po me neuspesne zadosti o unban.

Příběh mého banu - 

Dne 9.4.2022 jsem dostal ban za : mixing a lhaní administrátorovi. na 50h, asi pár hodin před unbanem před unbanem mi přišlo strašně "humorné" napsat  @Samik  tuto větu  :

(dostal jsem ban 10.4 tedy uz pred vice jak pul rokem) Ano, uvědomuju si ze jsem porušil pravidla a to vážné. Upřímně si furt myslím že by se ti tak hrotit nemuselo, protože tam z té věty jde poznat že jsem to myslel ze srandy i když to fakt vtípné nebylo.... Každopádně jsem ty pravidla porušil a to, že  to bylo myšleno z fakt trapné srandy mne neomlouvá.

Proč žádám ZASE o unban ? -

Ano, ikdyž se to nezdá tak mám skimo celkem rád, protože jsem si tam našel kamarády a strávil cca 600h.

Myslím si, že jsem RP vylepšil na větší úroveň na jiných serverech a jsem schopen RPit jako normální člověk a dokonce se naučil i mnohem lepšího chování. Chtěl bych se na skimo zase podívat zavzpomínat na staré časy.

Co bych chtěl na skimu dělat, popřípadě že bych dostal UB ? 

Chtěl bych na skimu začít více hrát SocialRP než doposud  - obchodování, více interakce s lidmi, ale rozhodně NE illegal protože toto bývá největší kámen úrazu.

Omluva hráčům i adminům - 

Ze všeho nejvíc bych se chtěl omluvit všem adminům ale ze všeho nejvíc SovietDogovi a Dzardysovi, jelikož od nich mám nejvíce banů :P, ale také bych se chtěl velice moc omluvit všem hráčům kteří semnou měli kdy problém apod. Slibuji že se už takové chování nebude opakovat a jsem odhodlám rpit na úrovni. Slibuji že přícházím v míru a že se budu pokoušet adminům co nejméně přitěžovat na život ! 

 

Velice doufám že tato asi 3 / 4 tato prosba bude vyslyšena, a že dostanu unban.

Mejte se hezky cc

(@SovietDog)

 

 

 

13.11.2022 05:03

Tvrdíš že jsi strávil přes 600h na serveru.. Co jsem si ale zjistil tak na svém učtu máš pouze přes nějakých 200h těch zbylých cca  400h máš nejspíš na svém multiaccu, který se nazývá Krutobombardak. To už by potom dávalo všechno smysl, taky to že ty a krutobombardak jste zaregistrovaný na stejné IP adrese + což mě taky udivilo, tak jste si podali žádost o unban pouhých 15 minut o sebe. Což je taky dosti zajímavá věc. Podtrženo sečteno.. něco jsi nejspíš skrýval a já na to přišel. Takže mi buď to podáš na discordu vysvětlení jak to celé je, a když ne.. tak se o tvém výletu do hry nebudeme ani nijak bavit a s další příhlaškou si už nebudeš muset dělat těžkou hlavu.


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024