Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro upravu motorových vozidel


Charllie

Hráč

24
16.11.2022 23:37

Podatel: Ben Cooper - Direct Parcel Distribution s.r.o

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Direct Parcel Distribution s.r.o.

Odůvodnění: Vážení členové kongresu, za společnost Direct Parcel Distribution s.r.o [ IČO - 19 ]  - vás žádám já majitel společnosti Ben Cooper , rozený 15.04.1990.  O udělení koncese pro úpravy motorových vozidel a vydávání protokolů o způsobilosti vozidel dle zákonu a směrnic státu SA. Pokud li by nám vyšlo schválení koncese  začali bychom nabízet motorové úpravy veřejnosti , tímto krokem bychom poskytnuli občanům legální servis který by nabízel veškeré upravy či opravy dle přání zákazníků. Po měste nabízí služby nelegální servisy a mnohdy jim lidé skočí do hrsti a jsou podvedeni o jejich peníze , pokud li bychom měli schválenou koncesi pro naší společnost Direct Parcel Distribution s.r.o tak by od našeho servisu  každý zákazník obdržel protokol o upravě/opravě vozidla s ceny dílu / opravy včetně záruky po určitý čas. Vybavení a prostory pro poskytování těchto služeb již máme připravené , jsme plně schopni začít poskytovat služby pro občany za přijatelné ceny. Servis se nachází nedaleko policejní stanice v Montgomery tedy pro civilisty je snadné tento servis najít a je hned vidět všem na očí nebot se nachází na hlavní ulici v Montgomery kde předním parkuji naše odtahové vozidla nebot disponujeme koncesi pro odtah vozidel , Tímto kdyby nám byla umožněna koncese i na upravu / opravu motorových vozidel by nám jen přispělo nebot bysme mohli rovnou zákaznikovi který má porouchaný vůz i mohli nabídnout opravu jeho motorového vozidla.  Servis bude mít stálou otevírací dobu.  Momentálně již je i připravený personál pro obsluhu budoucího servisu. V připadě dalších otázek či nejastností mne můžete kontaktovat na ben.cooper@post.ic kde vám mile rád zodpovím vaše dotazy. Děkuji vám za přečtení a za připadné přehodnocení mé žádosti o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Direct Parcel Distribution s.r.o. [ IČO - 19 ] 

Za společnost Direct Parcel Distribution s.r.o Ben Cooper.

Záměr: Udělení povolení k legálním úpravám motorových vozidel. A udělení povolení k vystavení protokolu o způsobilosti vozidla.

Přílohy: Žádné.

 

VajkoChlpko

Hráč

57
28.11.2022 22:09

Podatel: Ben Cooper

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Direct Parcel Distribution s.r.o.


Vážený pán Cooper,

Vašu žiadosť presúvam do triedenia. V priebehu nasledujúcich dní počítajte s návštevou vašej firmy, za účelom vypracovania posudku. O priebehu riešenia danej veci vás budeme aj naďalej informovať.


JUDr. Dušan Badinský
Kongresman San Andreas

 

DrHell

Hráč

18
5.12.2022 22:18

Podateľ: Ben Cooper

Vec: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Direct Parcel Distribution s.r.o.


Vážený pán Cooper,

na základe výsledku inšpekcie sme zistili, že nesplňujete podmienky na získanie koncesie (zamestnávanie osôb so záznamami v registri trestov, dlhy) preto sme sa rozhodli túto žiadosť zamietnuť. Výsledok hlasovania si môžete pozrieť tu.


S pozdravom
kongresman Mgr. Merrick Mason, J.D.


Powered by LeoSight IFS
LT~28