Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lhaní a urážení administrátora (SovietDog)


neznamy#6016

Smazaný účet

20
18.11.2022 00:00

Zdravím ve spolek všechny co si zde pročítají unbany, a i adminy především pak @SovietDog
(Dovolím si pingnout jelikož se žádost týká jeho)

Rozvedu žádost hned do několika bodu:

Za co |-| Rozvedení situace |-| Ponaučení


Z JAKÉHO DŮVODU MÁM BAN

Permanentní ban mi byl udělen hned z dvou prohřešků, tím je urážení a lhaní administrátorovi, přičemž musím souhlasit že je tento ban oprávněný, bohužel je tomu tak a nebráním se, přeci jen, nemám jak..


ROZVEDENÍ A POPIS UDÁLOSTI

        Co to vlastně zapříčinilo? Jak ze dne na den může někdo vyjít zatím s měsíční nedobrovolnou pauzou od Skima?

       Začnu z lehka, a nebudu konkretizovat abych to tu nešířil mezi ostatní.

       Dostalo se ke mě něco anonymně, zpětně nedokážu dohledat od koho to bylo, to "něco" jsem přeposlal dvěma lidem, o kterých dotyčný admin ví, i s nějakým tím nevhodným textem, vlastně ani nevím proč jsem to udělal, asi jsem z toho měl dobrý pocit? Opravdu nevím, nebylo v tom ani nic osobního, nebo něco čím bych osobu chtěl poškodit, zkrátka jsem udělal úmyslně hloupost bez smyslu.


PONAUČENÍ

Omluva

         Z měsíčního volna (měsíc od doby co jsem vydal tuto žádost) bych chtěl sdělit mé pocity.

         Jeden z výrazných pocitu co jsem měl po celou dobu trestu byla nuda, ano, všichni co už zažili na serveru něco co jim chybí, nebo RP které měli rádi pochopí že při delším trestu nastává nuda, nevíte co hrát jiného protože jste hráli jen skimo, neberu to za zlé, já sám to tak mám.

         Úplně na začátku trestu, tedy druhý den.. mi to bylo upřímně  jedno.. řekl jsem si že alespoň budu mít čas dělat něco produktivního a teda.. pár dnu to šlo, než šlo do tuhého, sám sobě jsem kladl otázky jestli mi to za to opravdu stálo a mám z toho radost. Odpověď je jednoznačně NE! Skimo mi opravdu chybí, a vím že jsem porušil celkem zásadní pravidlo na kterým stojí nejen server, ale celý portál.

Spoiler
( Nebylo to ale mířené na portál ani server, jen se pravidlo vztahuje na již zmíněné)

        Ve zkrácené verzi jsem si plně vědom porušení globálního pravidla 20. a zbytečného zatěžování adminu.

Kdybych napsal že je mi to opravdu líto, což je, nemuseli by jste mi to věřit, mohl by mi to ale věřit dotyčný admin kterému se v téhle době snažím pomoct dopátrat příčinu co se děje / dělo.

        K tomu proč bych měl dostat druhou šanci je trochu ochuzené, ale stojím si za tím, jedná se o druhou šanci. Každý se zde ohání tím že si druhou šanci zaslouží každý, a vlastně i ne.. pokud něco udělám a je to špatně, tak bych tomu měl zamezit, teda alespoň se o to teď snažím, nebo alespoň pomoct tomu zamezit aby jsem si tu druhou šanci zasloužil.. nebo snad ne?

 

        Předem se omlouvám za neobsáhlost, ale psát aby to bylo odostatečné, a ještě dávat pozor abych neleaknul nějaké drahocenné informace.. to dá zabrat.

Doufám že se mi poštěstí <3

 

 

 

Artistiques

Hráč

32
18.11.2022 12:31

Udělal jsi blbost, historii máš taky, ale můžu s jistotou říct, že toho tenhle klučina lituje, rád bych ho viděl opět v IC a dal mu poslední šanci.

Já jsem tedy jednoznačně pro, lidé dělají blbosti, dá se z nich ale ponaučit, že? 😎

4.12.2022 00:37

Ode mě se šance nedočkáš, kdyby jsi tehdy byl ke mě férový  tak by jsme se mohli i bavit o tom unbanu ale to že jsi prostě smazal zprávy na o kterých jsem ti říkal že se ke mě dostali. Mám uložené obě verze plus překrááásnou fotečku kterou jsi k tomu poslal. A mě teď zajímá.. Stalo ti tohle šíření, tohle očerňovaní za co? Mohl jsi tušit že se to ke mě všechno dostane a že to takhle skončí a také skončilo. O další žádosti se snažit nemusíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~82

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024