Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Nitronius


neznamy#703

Smazaný účet

14
29.5.2020 15:22, naposledy upraveno 29.5.2020 15:47 uživatelem neznamy#703

Přezdívka: Nitronius

Věk: 15

Zkušenosti: Nemám žádné zkušenosti v rámci MTA administrátorského týmu. Avšak mám plno jiných zkušeností, které by se vám mohli hodit. (viz. Další slova o mně)

Komunikační dovednosti: Argumentace je moje silná stránka a řeším jednotlivý detaIl. Osobně jsem toho názoru, že není potřeba zvyšovat hlas na někoho, když chci docílit pravdy. Chladná hlava je takový hnací motor, který si musím udržovat, aby mě nic zevnitř nerozežíralo. Jazyky: Český jazyk (Mateřský jazyk, takže vynikající), Ruský jazyk (Základy), Anglický jazyk (Přečtu, porozumím, napíšu, ale moc dobře mluvit neumím).

Mám čas: (Nebudu do času počítat období pandemie) V podstatě jako většina lidí mám samozřejmě více času o víkendu. Přes týden bych to tak viděl, že bych měl čas nějak od pozdního odpoledne (16-17:00) v podstatě do večera (22-23:00). V Sobotu mám čas v podstatě od dopoledne a v Neděli taktéž.

Další informace o mně:

Takže přihlášku už podávám potřetí, zda se nepletu, ale doufám, že mi to tentokrát vyjde.

Jednou dobou jsem dělal "soukromého detektiva" pro youtubera "Perzo", pro kterého jsem hledal informace o webové stránce "likegram.cz", kterou propagoval všemi nenáviděný Ondřej Vlček. Samozřejmě se mi pokusilo toho najít dost, takže pak měl díky mne obsah na video. Po delší době jsme ale došli k tomu, že každý má jinou vizi, takže jsme tuhle maličkou spolupráci rozpustili. Ve svém volném času krom paření, vaření a plnění si svých povinností se taky zaobírám kyberkriminalitou. Člověk, který v tom má přehled stejně jako já, tak ví, že Pedofilové a úchyláci nejsou jediný globální problém týkající se internetu. Další problém je chování dnešní dětské generace, ať už kvůli hate komentářům na youtube, kde samozřejmě nikde nechybí sprostá slovíčka, tak už kvůli tomu, že v podstatě děti páchají větší kyberkriminalitu, než dospívající a dospělí (Krásný příklad jsou podvodné soutěže na různých sociálních sítí a webech). A když jsem předtím zmínil youtube, tak se taky zajímám o určitá témata, které hodně lidi vidí trošku jinak, než jsou. V podstatě by se to dalo říci takhle: Policie se hlavně stará o náš svět, já se snažím starat o ten kybersvět, jelikož by se dalo říci, že ten kybersvět je také pro nás vysoce důležitý.

Osobně si myslím, že trestání za prohřešky je druhá věc. První věc je ta, aby si to dotyčný sám uvědomoval a třeba prokázal i nějakou tu lítost svého jednání. Nežijeme sice v policejním státě (ale v demokratickém), ale to neznamená, že máme právo se chovat jako zvířata.

Od svého přijmutí do Artheon AT bych osobně rád podnikl tyto věci:  

1. Dobrou myšlenkou či nápadem podpořím jak samotný server, tak třeba i jeho pravidla.

2. Potvrdit můj názor tím, že budu sám v admin týmu. „Admin tým rád pomáhá lidem a řeší věci, ale občas i admini by si rádi zaerpili, takže není na místě se na ně zlobit, jsou to také jenom lidé.“

3. Chtěl bych zvýšit určitou prevenci ohledně porušování pravidel, jelikož administrátor nemůže být všude a to, co Artheon AT vidí a řeší, může být v podstatě jenom zrnko písku.

4. V podstatě člověk, který porušuje pravidla tak má k tomu vždy minimálně jeden ze čtyř důvodů. První je ten, že mu to přijde jako sranda, nebo se nudí. Druhý ten, že nezná pravidla nebo neovládá roleplay. Třetí je, že zná pravidla serveru i roleplaye, ale neumí je praktikovat. A ten čtvrtý je, že se cítí neporazitelně a proto si prospěch pro svojí IC postavu vymáhá přes OOC, když jde do tuhého. Pro ty, pro které je důvod porušování pravidel druhý nebo třetí důvod, bych rád zřídil dobrovolnou „Školu roleplaye“, kde by si jim administrátor věnoval a naučil ho, jak teoretickou část pravidel serveru i roleplaye, tak i mu předvedl praktickou část. Nejlépe, aby toho člověka do té praktické části zapojil.

 

EDIT: Naformátoval jsem svojí přihlášku, aby se v tom dalo vyznat.

Lofanek

Hráč

31
29.5.2020 17:04

Ahoj,

tvoja prihláška je pekná, tam ti nemám čo vyčítať, ale čo sa týka tvojej histórie trestov zo starého Artheonu, tam to nebolo až také dobré (stále si pamätám tvoje alt to alt a pokus o oklamanie administrátora pri riešení tohto problému).

Prepáč, ale podľa mňa by mal ísť člen AT príkladom ostatným hráčom v hraní RP a v správaní.

Za mňa nie

29.5.2020 17:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.5.2020 10:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2020 18:42

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo