Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-473] ZSP ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů


24.11.2022 07:45

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS


Rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu ve věci:

Výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 24.11.2022 byl vydán následující rozsudek ve zrychleném soudním procesu:

Soudce Vrchního soudu San Andreas, JUDr. Alexander Levin, Ph.D., zabývající se zrychleným soudním procesem ve věci výmazu trestního rejstříku osob Weximilian Alexei a Alexey Kucherov rozhodl následovně:

(1) Vrchní soud San Andreas se rozhodl vyhovět žádosti podatele Weximilian Alexei a nařizuje tak Policii San Andreas provedení výmazu rejstříku trestů této osoby.

(2) Vrchní soud San Andreas se rozhodl vyhovět žádosti podatele Alexey Kucherov a nařizuje tak Policii San Andreas provedení výmazu rejstříku trestů této osoby.


Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, mají podatel i Policie San Andreas právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení, a to nejdéle do sedmi kalendářních dnů od vydání rozsudku. 

(( Obálka se zeleným pruhem byla zaslána do kanceláře vedení Policie San Andreas obvodního oddělení v Montgomery a všem podatelům. @Vysocak @Wexik @Peli ))


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~14