Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - alo553


NoOneFromYou

Hráč

17
29.5.2020 17:05, naposledy upraveno 29.5.2020 17:11 uživatelem NoOneFromYou

Přezdívka: alo553

Věk: 13

Zkušenosti: Byl jsem administrátor na sice již neexistujícím serveru, ovšem jsem pobral celkem dosti zkušeností. Příkazy ovládám dle mne celkem dobře, ovšem se někdy bohužel musím podívat do seznamu příkazů abych si dané příkazy oživil.

Komunikační dovednosti: Čeština (Rodný jazyk), Slovenština (porozumím, ovšem moc tímto jazykem nenapíši), Angličtina (průměrný).

Mám čas: Momentálně v době kdy se moc do školy nechodí, jsem zde skoro od rána až do 22h o víkendech do 23h, až se začne normálně chodit do školy, budu zde od přibližně 14:00 až do 20:00 - 21:00. O víkendech samozřejmě déle.

Další informace o mně:

Jmenuji se Jakub, pocházím ze severu Čech kde momentálně žiji. Většinu svého volného času trávím hraním počítačových her, v minulosti jsem se věnoval sportu ovšem to mne celkem omrzelo z několika důvodu, které sem nemá cenu psát jelikož jsou celkem off-topic. Velice rád se věnuji příběhovým hrám, nejlépe s anglickým dabingem a českými titulky abych se zlepšil v Angličtině, ovšem když jde o hru nějakou Českou hru, která má český dabing, rád si zahraji s českým dabingem. Řekl bych o sobě že dokáži některé věci řešit s chladnou hlavou, ovšem někdy můj pohár nervů přeteče a dokáži být nepříčetný. (Ano, v mém věku je to někdy i k smíchu :D). Řídím se taktéž motem že na věku nezáleží, záleží na tom, co má daný člověk v hlavě a zda to má v pořádku. Sám si myslím že to v hlavě srovnané mám. Jsem člověk co se rád učí ve věcech co ho zajímají. Na serveru trávím většinu svého času, ovšem pokud se naskytne příležitost si zahrát s někým nějakou jinou hru, určitě neodolám a jdu si zahrát.

15.6.2020 18:42

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~29