Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Kubby


Kubby

Hráč

57
29.5.2020 17:35, naposledy upraveno 29.5.2020 17:45 uživatelem Kubby

Přezdívka: Kubby

Věk: 14

Zkušenosti: Mé zkušenosti začínají na Arma II v LAPD klanu, kde jsem působil jakožto TS3 Administátor. Dále jsem byl taktéž člen administátorského týmu na MTA RP serveru, který nyní již neexistuje. Server nesl název TownPlay, kde jsem působil jakožto Support, poté Administrátor a posléze Hlavní Administrátor. Další MTA RP server, kde jsem působil jakožto Administrátor nesl název Los Angeles Roleplay, dále jsem byl Supporter na Retronixu, a taktéž jsem byl Administrátor na MTA RP serveru Aweryx, kde jsem bohužel ukončil svojí působnost ještě před otevřením RP serveru, také jsem byl Support na MTA RP serveru Artis.

Komunikační dovednosti: Řekl bych, že mé komunikační dovednosti jsou takový průměr. Občas sem tam napíšu nějakou tu gramatickou chybu, ale to se asi stává každému. Nemám problém se s někým bavit na TeamSpeaku, či Discordu, avšak preferuji TeamSpeak. Jsem taktéž schopen komunikovat ve Slovenském jazyku, či v Angličtině. Můj mateřský jazyk je Čeština.

Mám čas: Čas mám dá se říct momentálně během karantény neustále od rána do večera.. Avšak normálně mám školu, či hasiče. Ale většinou mám čas vždy na večer.

Další informace o mně:

Vážený administrátorský týme portálu LeoSight, a příznivci komunity LeoSight, rád bych svojí přítomností, a především vřelým přístupem k příznivcům komunity LeoSight, a vcelku bohatými zkušenostmi, bych rád přispěl do Vašeho administrátorského týmu, jakožto podpora serveru, jak jsem se již zmiňoval jmenuji se Jakub Valenta, je mi 14 let, a bydlím ve vesnici hodinu od Prahy (Středočeský kraj). Jak jistě mnoho lidí ví, zajímám se o požární sport, je tomu již šest let co jsem začal s tímto sportem. Dále se zajímám o Policii České republiky, dále Hasičský Záchranný Sbor, Sbor Dobrovolných Hasičů, dále o Los Angeleskou policii, a taktéž o S.W.A.T. (Special Weapons and Tactics, což je zásahová jednotka) a taktéž o Útvar rychlého nasazení (ÚRN), poslední dobou se taktéž hodně zajímám o městskou policii přesněji hlavního města Prahy. Na MTA se pohybuji už skoro tři roky jsem znám pod přezdívkou Heavy, nebo za poslední dobou pod přezdívkou Kubby. Aktivně jsem dříve také hrál RP na Arma II: Operation Arrowhead, či jsem byl členem MilSim klanu na Arma III klan nesl název SilverLion, nebo BlackLion. Dále taktéž hraju nějaké ty simulátory, či střílečky. Taktéž mám velice v oblibě taktické hry s policejní tématikou například SWAT 4.

Budu rád za jakékoliv názory od přízniců komunity LeoSight, či členů Admin Teamu.

Přeji hezký zbytek dne s pozdravem,

Kubby [Heavy]

31.5.2020 10:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2020 18:42

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~39