Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Drobek


Drobek

Hráč

8
29.5.2020 18:05, naposledy upraveno 29.5.2020 18:09 uživatelem Drobek

Přezdívka: Drobek

Věk: Momentálně je mi 15 let

Zkušenosti: Moje zkušeností začal na SAMP RP serveru který se moc nechytil,kde jsem měl možnost být Administrátorem. Dále jsem měl možnost se stát Beta Testerem na Artheon před znovu otevřením. A to bude asi vše z mých zkušeností na serverech tykající se SAMP/MTA.

Komunikační dovednosti: Tak určitě se dovedu domluvit česky porozumím slovenštině a občas umím plácnout něco i polsky a německy .

Mám čas: Čas mam dá se říct denně v odpoledních až večerních hodinách . Momentálně ale jsem na PC minimálně kvůli učeni se na přijímačky.

Další informace o mně:

Tak ze začátku: Mé jméno je Michal . Bydlím v Moravskoslezském kraji ve kterém jsem se také narodil. Je mi 15 let ale to už víte . Ve hrách používám přezdívku Drobek/Michal .

Dále bych řekl že stále jsem na základní škole v posledním ročníku což znamená že se pokusím dostat na Střední školu s oborem It-technik ale to moc nesouvisí s tímto náborem.

Tak teď bych řekl něco o mých zájmech : Poslední dobou si občas jdeme s kamarády zahrát Airsoft a zároveň se snažím hrát na nějaké úrovní Ping¨Pong . Občas zapnu nějakou tu hru na PC/PSku (Momentálně dohrávám GTA IV) . To bude vše o mých zájmech.

Dále bych řekl že jsem údajně klidný člověk teda aspoň dle mých přátel a rodiny. Většinu problém řeším s klidnou hlavou a stojím si za svým názorem. Ano uznávám řekl jsem na discordu že končím s MTA a taky se tak stalo ale s radostí bych se k této komunitě vrátil ale s tím že bych se domluvil že bych měl pouze "postavu" na řešeních reportu což znamená že bych vůbec neRPil. Předem děkují za všechny ohlasy jak už negativní tak pozitivní S pozdravem a přáním hezkého dne Drobek

Kenny15

Hráč

19
29.5.2020 18:54

Sorry, ale tvé chování je nepřípustné, aby ses stal členem A Teamu. Za mě NE.

 

Kenny15

15.6.2020 18:42

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo