Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-478] ZSP - El Corona


27.11.2022 16:06

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS


Rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu

ve věci:


Žalobce:
Policie San Andreas, strana zastoupena státním zástupcem, JUDr. Henrym Garciou

Obžalovaní:
Salvatore Consuletti
Luigi Musta
Luke Tomson
Jamal Sanjit
Roberto Rodriguez
Owen Price

Obvinění:
1.) Nedovolené ozbrojování (§1 čl. 1 zákona č. 6/2020 Sb.)
2.) Ublížení na zdraví (§9 čl. 2 zákona č. 14/2020 Sb.)
3.) Založení, zosnování nebo podporování zločinecké a teroristické skupiny (§49 čl. 7 zákona č. 14/2020 Sb.)
4.) Křivá výpověď (§79 čl. 9 zákona č. 14/2020 Sb.)
5.) Násilí proti orgánu veřejné moci (§61 čl. 8 zákona č. 14/2020 Sb.)
6.) Nedovolená výroba a distribuce zbraní (§5 čl. 2 zákona č. 6/2020 Sb.)
7.) Pašování nelegálních beden (Bezprecedentní)
8.) Obecné ohrožení (§39 čl. 7 zákona č. 14/2020 Sb.)
9.) Přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu (§43 čl. 7 zákona č. 14/2020 Sb.)


Dne 27.11.2022 byl vydán následující rozsudek ke zrychlenému soudnímu procesu:

I. Vrchní soud San Andreas zhodnotil veškeré zaslané důkazní prostředky, morálnost činů obžalovaných a jejich recidivitu.

II. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Salvatoreho Consulettiho vinným v prvním až osmém bodě obžaloby a uděluje mu trest odnětí svobody v trvání 200 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

III. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Liugiho Mustu vinným v prvním, druhém, třetím, čtvrtém, pátém, sedmém a osmém bodě obžaloby a uděluje mu trest odnětí svobody v trvání 190 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

IV. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Luke Tomsona vinným v prvním, druhém, třetím, čtvrtém, pátém, sedmém a osmém bodě obžaloby a uděluje mu trest odnětí svobody v trvání 190 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

V. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Jamala Sanjita vinným v prvním, druhém, třetím, pátém, sedmém a  osmém bodě obžaloby a uděluje mu trest odnětí svobody v trvání 175 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

VI. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Roberta Rodrigueze vinným v třetím, osmém a devátém bodě obžaloby a uděluje mu trest odnětí svobody v trvání 90 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.

VII. Vrchní soud San Andreas shledává obžalovaného Owena Price vinným v třetím, sedmém a osmém bodě obžaloby a uděluje mu trest odnětí svobody v trvání 90 dnů v nápravném zařízení v Las Payasadas.


Ratio Decidendi
Všichni osdouzení se dlouhodobě dopouštěli rázných škod působených vůči občanům, příslušníkům a samotnému státu San Andreas. Svými činy aktivně útočili na bezpečnost chodu tohoto státu a vysoké tresty pro ně snad budou odpovídající nápravou.

Nedošlo-li k satisfakci záměru podnětu, má Policie San Andreas právo na odvolání, které by následovalo vznikem sporného řízení. Taktéž odsouzený má právo na odvolání, které by následovalo vznikem sporného řízení. Obě strany se mohou odvolat v soudem stanovené lhůtě 7 dnů. Odsouzenému musí být poskytnuta možnost k odvolání.

(( Rozsudek byl zaslán příslušným orgánům a odsouzeným do cely/na korespondenční adresu. @Vysocak @Lexikonn @neznamy#9024 @BrumicekCZE @Havliii @neznamy#9198 @neznamy#7090 @PatkanXD ))


JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~21