Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro odtah vozidel


SilveR

Hráč

34
2.12.2022 12:27, naposledy upraveno 2.12.2022 12:47 uživatelem SilveR

Podatel: Mike Silver

Věc: Žiadosť o udělení koncese pro odtah vozidel.

Odůvodnění: Vážený kongresmani, jménem firmy Black Angels [IČO : 331] by som chcel požiadať o udelenie koncesie na odtah motorových vozidiel Chcel by som čistiť San Andreas od zbytočne pohodených aut, hlavne v oblastiach Montogomery, Palomino Creek, Blueberry a Dillimore a samozrejme občas počistiť aj Los Santos, San Fiero a Las Venturas. Naša firma sídli v San Fieru, Ocean Flats garáž pre uschovanie odťahových vozov máme, v čistení San Andeas sa budeme snažiť byť najaktívnejšia firma v odťahú vozidiel.

Firma sa momentálne venuje rozvozu dokumentov po hasičských staniciach po celom San Andeas, chcem aby sa naša firma rozrastala preto žiadám o udelenie koncesie na odtah motorových vozidiel. Pre viacero otázok sa mi môžete ozvať 366-343 alebo mike.silver@post.ic rád vám odpoviem na všetko. Predom ďakujem za prečítanie a možné vyhovenie.

S pozdravem Mike Silver, majítel firmy Black Angels.

Záměr: Získání koncese pro odtah vozidel.

Přílohy: -

VajkoChlpko

Hráč

57
2.12.2022 15:15

Podatel: Mike Silver

Věc: Žiadosť o udělení koncese pro odtah vozidel.


Vážený pán Silver,

Vašu žiadosť presúvam do triedenia. V priebehu nasledujúcich dní počítajte s návštevou vašej firmy, za účelom vypracovania posudku. O priebehu riešenia danej veci vás budeme aj naďalej informovať.


JUDr. Dušan Badinský
Kongresman San Andreas

 

DrHell

Hráč

18
5.12.2022 22:20

Podateľ: Mike Silver

Vec: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Black Angels


Vážený pán Silver,

na základe výsledku inšpekcie sme zistili, že nesplňujete podmienky na získanie koncesie (zamestnávanie osôb so záznamami v registri trestov) preto sme sa rozhodli túto žiadosť zamietnuť. Výsledok hlasovania si môžete pozrieť tu.


S pozdravom
kongresman Mgr. Merrick Mason, J.D.


Powered by LeoSight IFS
LT~38