Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese Realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi pro Garcia Company;18


Bajaja

Hráč

27
5.12.2022 16:53

Vážení členové Kongresu San Andreas,,

Prostřednictvím tohoto podnětu bych Vás rád požádal o udělení nově vzniklé koncese Realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi spojené s vydáním zákonu č. 97/2022 pro mou společnost "Garcia Comoany" IČO: 18.

Zmíněná mnou vlastněná společnost se zabývá investicemi do specifických nemovitostí. Za poslední léta tedy zakoupila mnoho netypických - něčím zvláštních nemovitostí, které dále využívá k občasnému pronájmu, případně budoucímu prodeji těchto nemovitostí.

Příkladem je například pro jisté občany již známý Golfový Rezort Yellow Bell, který byl za dobu vlastnění společností již několikrát pronajmut k uskutečnění svateb, případně jiných firemních, soukromých a společenských akcí. 

Ačkoli je rezort zřejmě nejžádanější nemovitostí, společnost vlastní spousty dalších nemovitostí, které občasně pronajímá. Aby tak bylo možné v této činnosti pokračovat, je tato koncese pro společnost potřeba, jinak by svou činnost spojenou s pronájmem nemovitostí byla nucena ukončit. Pro případnou návštěvu soudního inspektora budou připraveny k nahlédnutí společností užívané nájemní smlouvy, užívané ke zmíněným pronájmům.

 

Mimo pronajímatelské služby žádá společnost o vydání této koncese také ze samotného důvodu vlastnění svých nemovitostí. Neboť nespočet společností vlastněných nemovitostí obsahuje mimo jiné také prostory umožňující trvalý pobyt. Dle již zmíněného nově vydaného zákona je tedy pro společnost tato koncese potřeba, pro možnost ponechání těchto nemovitostí ve svém vlastnictví právnické osoby.

Podepsán,

JUDr. Henry Garcia

 

5.12.2022 22:28, naposledy upraveno 5.12.2022 22:33 uživatelem Kolpanek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Podatel: JUDr. Henry Garcia ((@Bajaja))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Garcia,

Váš podnět se přesouvá do třídění. Očekávejte, že Vás bude v nejbližší době kontaktovat inspektor pověřeným Kongresem. O verdiktu Kongresu budete brzy informován.


S pozdravem Mgr. Elizabeth Hawkins
Kongresman San Andreas

Holub

Hráč

47
20.12.2022 03:33

Podatel: JUDr. Henry Garcia (( @Bajaja ))

Věc: Žádost o udělení koncese pro realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi pro Garcia Company


Vážený pane Garcia,
na základě výsledků nedávno inspekce a hlasování Kongresu byla Vaší firmě Garcia Company, IČO 18, udělená koncese pro realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi.

Výsledky hlasování máte uvedeny zde - (Pro) M. Mason, (Pro) Brantley, (Pro) Hawkins

Věřím tomu, že tohle rozhodnutí přinese nejen Vám finanční růst, ale také zázemí pro pořádání kulturních akcí a také spokojené residenty ve Vašich obytných prostorech.


S pozdravem,
Raymond Brantley, předseda Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024