Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva ze dne 07.12.2022 - Honička s policií


Jacko88

Hráč

41
7.12.2022 19:02, naposledy upraveno 7.12.2022 19:03 uživatelem Jacko88


Honička s policií


    Dne 7.12 2022 mezi šestou až půl sedmou hodinou probíhala policejní honička s tmavým starším BMW. Policie dle informací vozidlo ztratila, poté co ho ale znovu objevila ho už nepustila z očí. Naháněli vozidlo tak dlouho, dokud jeho řidička nenarazila do stromu. (Informace poskytnuty od příslušníka sboru PSA, jenž byl u honičky i následné nehody.) U nehody tedy byla tři vozidla ze sboru PSA, s označením OR. Dvě vozidla odjela prakticky hned po příjezdu HZS,(Níže na fotkách bude tedy pouze jedno OR.) s vozidly VEA-2 a FR-1.

    Příčina nárazu je neznámá. Mohlo jít o technickou závadu vozidla, o selhání řidiče, nebo o spoustu další příčin s neznámými faktory. Řidička utrpěla podle nadporučíka Lucie Benešové s číslem odznaku 193, středně těžké zranění. Nebyla schopna podat jakoukoli výpověď.

    Stav ženy mohu popsat jednoduše, podle lékařské zprávy kterou jsem dostala. Osoba byla v bezvědomí, s masivním krvácení z hlavy a krvácením z nosu, s nepěknou frakturou levé horní končetiny. Dle informací z nemocnice žena není ve stavu ohrožení života. Výjezd je tedy brán za úspěšný a bez újmy na životech.


Spoiler

Za Hasičský záchranný sbor dne 07.12.2022,
tiskový mluvčí, Pauline Hanté

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~18