Zdravíčko všem,
Před cca měsícem, přesněji dne 8.11.2022 mi byl udělen permaban za Alt to Alt administrátorem @Pakandza . Ban mi byl udělen proto, že jsem byl líné hovado a chtěl jsem si přenést určitý obnos peněz (přesné číslo neznám) z jedné postavy na druhou. Nejdřív bych se proto rád omluvil za své přestupky, nedodržování pravidel a hlavně moji blbost. Za tu dobu jednoho měsíce, jsem vyzkoušel některé z českých a slovenských MTA serverů, ale žádný z nich nebyl tak propracovaný a pro mě zajímavý, jako právě Skimo. Proto bych byl rád, kdybych dostal ještě jednu šanci a znovu si mohl zahrát na Skimu. Takže ještě jednou se hluboce omlouvám a děkuji předem za jakoukoliv odpověd'.
Přeji hezký zbytek dne.
Zdravíčko všem,
Před cca měsícem, přesněji dne 8.11.2022 mi byl udělen permaban za Alt to Alt administrátorem [user:4986] . Ban mi byl udělen proto, že jsem byl líné hovado a chtěl jsem si přenést určitý obnos peněz (přesné číslo neznám) z jedné postavy na druhou. Nejdřív bych se proto rád omluvil za své přestupky, nedodržování pravidel a hlavně moji blbost. Za tu dobu jednoho měsíce, jsem vyzkoušel některé z českých a slovenských MTA serverů, ale žádný z nich nebyl tak propracovaný a pro mě zajímavý, jako právě Skimo. Proto bych byl rád, kdybych dostal ještě jednu šanci a znovu si mohl zahrát na Skimu. Takže ještě jednou se hluboce omlouvám a děkuji předem za jakoukoliv odpověd'.
Přeji hezký zbytek dne.