Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

permaban do @SovietDog


Salazar

Hráč

3
11.12.2022 13:04, naposledy upraveno 11.12.2022 14:35 uživatelem Salazar

dostal jsem permaban za porušení pravidel od @SovietDog protože jsem ne erpil a porušil pár pravidel a chtěl bych požadat o unban

omlouvám
Především bych se chtěl omluvit všem zúčastněným hráčům, kterým jsem znepříjemnil hru, z naši strany to nebylo úplně nejhezčí se takhle zachovat, jak jsem již psal mohl jsem to lépe zahrát za což se omlouvám všem zúčastněným. 

omlouvám se @SovietDog za porušení pravidel, že se musel v tuhle pozdní dubu napojovat

-ban byl udělen 5:55

-jeste omluva, keneth howard za ooc nadavky

-kdybch to shrnul, tak jsem udělal hodně věci blbě a zato se všem omlouvam jestě jednou .

hezký zbytek dne.

 

jan38

Hráč

41
11.12.2022 15:15

Dost tě sklamu nejsem soviet ale co se týče toho že jsi se mne dneska ptal jak napsat unban, a tve rp ve skimu je takove 
/b Sakra ja tu chytám mouchu po pokoji

/b ja si ukopl palec

nemluvím ani o tom že jen tak zaspíš behem hry

+ dost me štvalo tve IC chování ve hře a myslím že to je i tvoje chování v OOC že musíš nadavat do ooc chatu PSA protože nenadavas na PSA ale jen na toho kdo hraje za hru proto máš nadavat v IC chatu.

Troling skrz tebe tam je ale ja nemel dukaz a občas se tomu dalo smát ale občas fakt dítě ve veku 5 let

Snad tohle soviet vezme v potaz a unban ti dá za nejakou dlouhou dobu aspon si na chvili odpočineme

Shade

Hráč

49
11.12.2022 17:42

vyjádřím se zde i já jakožto "Kenneth Howard" Důvod proč jsem tě nahlásil bylo samozřejmě to tvé porušení pravidla 21 a to jak si odmítal Rpit, ale co mě fakt moc zarazilo bylo to, že i po tom všem si se nažil uplatit administrátora a poté i údajně vyhrožoval že si změníš IP a budeš hrát tak či tak dál..co se mi na tvé žádosti nelíbí je to že by mohla být více rozsáhlá. Chápu že to bylo v nočních hodinách, člověk je pak dost unavený ale opravdu si nemusel dělat hlouposti tím že si mi nadával a to že si odmítal Rpit a na vše co jsem udělal s kolegou @Holub v IC si musel vždy řešit v OOC, tím si zdržoval jak v Rp tak si vytvářel i OOC situaci. Nejsem admin a ani nejsem SovietDog. Takže ti unban dát nemohu, jen ti mohu dát radu. Zamysli se nad sebou a uvědom si co děláš a příště pokud dostaneš šanci, tak ať se to neopakuje.. Lásku a mír všem. Shade out.🕊

Holub

Hráč

46
11.12.2022 18:34, naposledy upraveno 11.12.2022 20:43 uživatelem Holub

Obvykle se k žádostem o unban nevyjadřuju, ale vzhledem k tomu, že jsem u tvé včerejší/dnešní RP eskapády byl, tak mi to opravdu nedá. Popravdě můžeš být rád, že těch důvodů tam máš ještě málo, protože si myslím, že bys jich tam měl víc. Bohužel videa k daným věcem (krom jedné) nemám (protože Windows...), jinak by to bylo úplně o něčem jiném...

V první řadě jsem věděl, že se mělo řešit tvé porušení pravidel, tudiž jsem si report nepodával. Tehdy bylo na pořadu dne to tvé AFKování před stanicí, což by se dalo vyložit jako odmítání RP (ne, že by to bylo u tebe poprvé). Pravidlo č.21 tam máš uvedené, jen tady uvedu jak dlouho jsi tam AFKoval, nebo spal... nebo já fakt nevím.

11.12.202205:20:29[Čeština] Kenneth Howard říká: Vy jste pán Slimák?

11.12.202205:21:20Kenneth Howard: (( huhu nespíme ))

Stál jsi tam cirka deset minut, totálně odmítal RP. Na Slimáka bylo dokonce namířeno. Fear nikde. Pak začal únik od stanice.

Dále zde máme nedostatečné RP, popřípadě fail RP. Zde si dovolím něco z té honičky.

11.12.202205:33:14★ Explodovaly airbagy u Mustangu? ((Raymond Brantley))

11.12.202205:33:24★ f ((Neznámý♂A1))

11.12.202205:33:27★ Důvod? ((Raymond Brantley))

11.12.202205:34:01★ musel bych dát kurva velkou radu do volajntu ((Neznámý♂A1))

11.12.202205:34:03★ F - nárazů bylo několik a vcelku silných. ((Raymond Brantley))

11.12.202205:35:57★ Explodovaly airbagy u Mustangu? ((Raymond Brantley))

Proč zovna tenhle výcuc? Došlo na několik nárazů. Pár z nich do Exploreru, pár do odtahovky. Tohle byla otázka na airbagy, kterou používám u každého v autě s airbagy, kdo si myslí, že mu airbagy bouchnou v osmdesátce a i to jen pokud má špatnou karmu. Nezlob se, ale ty airbagy bouchnou, ať se ti to líbí, nebo ne. Na základě této skutečnosti by jsi fakt nikam neodjel, tudiž se do toho dá zahrnout Non-RP Driving.

Dal jsem si tu práci v podobě pěti vteřin a zadal do Googlu dotaz ohledně toho v jaké rychlosti explodují airbagy. Tohle mi k tomu bylo řečeno...

"
Typically, a front airbag will deploy for unbelted occupants when the crash is the equivalent of an impact into a rigid wall at 10-12 mph. Most airbags will deploy at a higher threshold — about 16 mph — for belted occupants because the belts alone are likely to provide adequate protection up to these moderate speeds."

(kdyby někoho zajímal zdroj - https://www.iihs.org/topics/airbags )

 

A na závěr takovou malou perlu...

Bráško, doslova jde o auto, které bylo dvě minuty zpět v honičce. Dokonce ho má na Irisu. Zjevná identita byla uvedená u policejní stanice. Ty si fakt myslíš, že jde přehlédnout auto, které je na sračky, když to auto hledají? Jakože nezlob se na mě, ale to bylo jen zbytečné zdržování RP, které mohlo být v klidu a rychle vyřešeno.

A teď si, Salazare, polož tuhle otázku - je moje, Salazarovo RP, alespoň akceptovatelné? Pokud po tomhle odpovíš ano, tak je něco špatně. Minimálně po cca 150 hodinách by jsi měl vědět jak vypadá RP a jak ne.
A to je jen k samotnému RP. O pokusu uplatit člena AT radši, taktně, pomlčím...

 

 

14.12.2022 15:28

Je tu hned několik důvodu proč ti unban neudělím.
Numeru uno:

Numero duo:
Obsáhlost žádosti a co je nepodstatné ale barevnost té žádosti. To je pomálu tak barevný až mě z toho bolí oči.
Numero tres:

Dám nový POV.
POV: když ti Soviet neudělí unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~69