Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

permaban do @SovietDog

Salazar

Hráč

3
11.12.2022 13:04, naposledy upraveno 11.12.2022 14:35 uživatelem Salazar

dostal jsem permaban za porušení pravidel od @SovietDog protože jsem ne erpil a porušil pár pravidel a chtěl bych požadat o unban

omlouvám
Především bych se chtěl omluvit všem zúčastněným hráčům, kterým jsem znepříjemnil hru, z naši strany to nebylo úplně nejhezčí se takhle zachovat, jak jsem již psal mohl jsem to lépe zahrát za což se omlouvám všem zúčastněným. 

omlouvám se @SovietDog za porušení pravidel, že se musel v tuhle pozdní dubu napojovat

-ban byl udělen 5:55

-jeste omluva, keneth howard za ooc nadavky

-kdybch to shrnul, tak jsem udělal hodně věci blbě a zato se všem omlouvam jestě jednou .

hezký zbytek dne.

jan38

Hráč

72
11.12.2022 15:15

Dost tě sklamu nejsem soviet ale co se týče toho že jsi se mne dneska ptal jak napsat unban, a tve rp ve skimu je takove 
/b Sakra ja tu chytám mouchu po pokoji

/b ja si ukopl palec

nemluvím ani o tom že jen tak zaspíš behem hry

+ dost me štvalo tve IC chování ve hře a myslím že to je i tvoje chování v OOC že musíš nadavat do ooc chatu PSA protože nenadavas na PSA ale jen na toho kdo hraje za hru proto máš nadavat v IC chatu.

Troling skrz tebe tam je ale ja nemel dukaz a občas se tomu dalo smát ale občas fakt dítě ve veku 5 let

Snad tohle soviet vezme v potaz a unban ti dá za nejakou dlouhou dobu aspon si na chvili odpočineme

Shade

Hráč

60
11.12.2022 17:42

vyjádřím se zde i já jakožto "Kenneth Howard" Důvod proč jsem tě nahlásil bylo samozřejmě to tvé porušení pravidla 21 a to jak si odmítal Rpit, ale co mě fakt moc zarazilo bylo to, že i po tom všem si se nažil uplatit administrátora a poté i údajně vyhrožoval že si změníš IP a budeš hrát tak či tak dál..co se mi na tvé žádosti nelíbí je to že by mohla být více rozsáhlá. Chápu že to bylo v nočních hodinách, člověk je pak dost unavený ale opravdu si nemusel dělat hlouposti tím že si mi nadával a to že si odmítal Rpit a na vše co jsem udělal s kolegou @neznamy#4365 v IC si musel vždy řešit v OOC, tím si zdržoval jak v Rp tak si vytvářel i OOC situaci. Nejsem admin a ani nejsem SovietDog. Takže ti unban dát nemohu, jen ti mohu dát radu. Zamysli se nad sebou a uvědom si co děláš a příště pokud dostaneš šanci, tak ať se to neopakuje.. Lásku a mír všem. Shade out.🕊

11.12.2022 18:34, odstraněno 11.12.2022 20:43 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.12.2022 15:28

Je tu hned několik důvodu proč ti unban neudělím.
Numeru uno:

Numero duo:
Obsáhlost žádosti a co je nepodstatné ale barevnost té žádosti. To je pomálu tak barevný až mě z toho bolí oči.
Numero tres:

Dám nový POV.
POV: když ti Soviet neudělí unban.