Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva ze dne 12.12.2022 - Z výjezdu na výjezd


Jacko88

Hráč

41
13.12.2022 21:11

   


Z výjezdu na výjezd


    Práci na dnešní tiskové zprávě jsem zahájila zavoláním do vysílačky, zda-li bych se mohla k nějaké posádce přidat. Ozval se mi kolega Nikolas Niko s číslem odznaku 320. Přidala jsem se tedy k němu a společně jsme zahájili kondiční jízdu (Dále jen KJ). 

    Zhruba v 18:50 nám na linku 911 přišel telefonát, že nějací puberťáci zapálili kontejner v LVA Freight Depot. Jeli jsme tedy okamžitě na místo. Kolega hořící kontejner rychle vyřešil, byla to několika minutová práce. Chtěla jsem zprávu sepsat pouze z toho, ale už z názvu vyplývá, že toho málo nebylo... Napíšu tedy většinu věcí ve zkratce, ale dozvíte se toho více. 

Spoiler

    Než jsem se stihla rozhodnout, jestli budu v KJ pokračovat, nebo mi materiál z prvního výjezdu bude stačit.. Přišel na 911 další telefonát. Jednalo se o dopravní nehodu u Chemičky San Fierro. Bylo tedy rozhodnuto za mě a jelo se. U Chemičky nás čekala Audi A8, převrácená na střechu, za jejímž volantem seděl náš kolega Karel Houska s číslem odznaku 254. U vozidla se pohybovaly další osoby, jenž přijely ve vínovém Ferrari F360 Modena. (Bohužel jsem ho na fotografiích nestihla zachytit.) Osoby vytáhly pana Housku ven. Pár chvil poté přijela sanitka od Zdravotnické Záchranné Služby San Andreas. Záchranářka začala se základními vyšetřeními. Mezi tím nám tedy Ferrari odjelo. Z vozidla unikaly pohonné hmoty a maziva (PHM), které kolega Niko včas zasypal, hned poté zavolal na vysílačku volné jednotce, která by mohla vzít VYA (VYprošťovací Automobil.). Na vysílačce se ozval kolega Anderson s číslem odznaku 318, hned přesedl z VEA (VElitelský Automobil) do VYA a jel nám na pomoc. Sanitka mezitím odjela. Kolega Anderson dorazil na místo, převrátil vozidlo a mohlo se pokračovat. Zeptala jsem se ale kolegy Housky, zda-li bych nemohla dostat záznam z jeho vozidla, abych mohla popsat i to, co se odehrálo před DN (Dopravní nehoda). To mi schválil, tak vám to sem ve zkratce popíšu. Na záznamu bylo vidět, jak se vozidlo pohybuje rychlostí 96 kilometrů za hodinu, narazilo do patníku, bylo vymrštěno do vzduchu, za letu se obrátilo a dopadlo přímo na střechu. 

Spoiler

 

    Než jsem stihla kolegovi říct, že bych se chtěla z KJ odpojit, přišel další telefonát. Tudíž jsem nezdržovala a zůstala. V telefonátu bylo zdůrazněno, že je to dopravní nehoda jednoho osobního vozidla a nachází se tam tři osoby, někde na dálnici směrem na Garver Bridge. Místo jsme tedy vcelku rychle našli a kolega Niko začal zasahovat. Ku podivu to byla dopravní nehoda onoho Ferrari, co jsem potkali u nehody kolegy Housky. (Přeci se tedy dočkáte jeho fotky.) Ve vozidle se nacházely dvě osoby, další osoba přijela v polepeném červeném Challengeru, další v zeleno-černé odtahovce. Jak se dostavila poslední osoba mi není známé. Kolega tedy podal první pomoc a celou DN vyřešil. Poté mě odvezl na zbrojnici a konečně jsem se dostala z tohoto začarovaného kruhu tří výjezdů. 

Spoiler

Za Hasičský záchranný sbor dne 07.12.2022,
tiskový mluvčí, Pauline Hanté


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4553 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 17:57

MartasHyper

67Kč 4.5.2024 20:39

kendi

40Kč 4.5.2024 14:53

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024