Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Goldyp

Hráč

2
19.12.2022 18:22, naposledy upraveno 19.12.2022 21:21 uživatelem Goldyp

Username: Goldyp

Charakter: Clyde_Sancheez

______________________________

Zdravím,

Dostal jsem ban za pravidlo číslo 7. 

Moje postava chytila a nasledne pustila za krk druhou osobu poté co do mě tak 5x nabourala, pronásledovala mě, vybržďovala bez duvodu. Chycení za krk bylo pouze za účelem aby si nás všiml policista, který celou dobu dění ignoroval i přes to že to pozoroval a i přes jasné signály, které jsem mu dával, že jsem v nebezpečí a i přes to že osoba do mě bourala a on to viděl. Nebylo to z důvodu že bych chtěl postavě ublížit, ale k dosažení pozornosti policisty. Chtěl bych se tedy omluvit, nevěděl jsem že je to bráno až do takové míry jako přepadení, ale zpětně si uvědomuji svoji chybu.. Následně mi spadla hra a nemohl jsem se ani obhájit nebo to vysvětlit, jelikož jsem při připojování na server už měl ban.

Chtěl bych tímto AT požádat o unban, hraji po dlouhé době mta, baví mě to a mrzelo by mě čekat 24 hodin, než bych se zase mohl připojit. Podobná situace se již opakovat nebude a už o mně neuslyšíte.. Omlouvám se, byla to hloupá chyba.

Zde přikládám logy ze situace:

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~20