Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost unpban


21.12.2022 19:29, naposledy upraveno 21.12.2022 19:35 uživatelem ArabelaMocarova
Zdravíčko přeji, nyní bych lépe podal žádost o unban na server Skimo RP. Minule jsem se nejspíše špatně vyjádřil a kapánek to vyznělo že o unban mi vůbec nezáleží a že hraní na Skimo RP bylo bezvýznamné, ale chtěl bych vás ujistit že tomu tak není. Skimo má pro mě dost velikou vzpomínkovou hodnotu již na základě otevření, rád bych uvedl že o unbanu mi vážně záleží a rád bych se navrátil. Mrzí mě to co jsem předváděl dlouhodobě na serveru výlevy v podobě trollingu či non-rp, rád bych se také za to vše omluvil a rád uvedl na pravou míru že zkrátka jsem se choval jakožto idiot a samozřejmě nehodlám nadále v takovémto chování pokračovat. Dostatečně jsem si v tu dobu neuvědomoval jaké to může mít následky a co zanechám za sebou za bordel. Nevím jak toto více rozvést abych vážně přesvědčil adminy že se chci změnit a netrolit, budu se možná opakovat, ale jinak to vyjadřit nejde že bych se mile rád navrátil a normálně Rpil, protože troufám si i říct že Skimo je nejlepší server z české komunity MTA. Mrzí mě také to co jsem si vybudoval za jméno že se často vybavím jakožto "troller,, což není vůbec dobrá reklama a už vůbec ne dobrá pověst. Především bych se také chtěl omluvit Admin teamu za mé veškeré chování a také omluvu těm hráčům kterým jsem hnusil potenciál hrát RolePlay či jim znechutil hru, hodlám to vše napravit a nechovat se nadále jako idiot a hodlám se chovat adekvátně vůči ostatním a relevantně.

od koho jsem dostal ban  : @Phobios
kdy jsem dostal ban : 17. 7. 2022
24.12.2022 16:11

Ahoj,

Třeba jsi se poučil já tomu budu pevně věřit ovšem máš na sobě terč a jedno porušení a vrátí se ti perma, ber to jako takový dárek odemne. Uděluji ti unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~24