Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Dallasek

Hráč

1
21.12.2022 22:58, naposledy upraveno 22.12.2022 20:45 uživatelem Dallasek

Odeslaný screenshot obrázek  
                                                                          Zdravíčko!

                                                               Jak k tomu banu došlo: 
Došlo to k tomu že jsme s kamarádmi jeli k Montgomery benzínce a tam jsme zastavili u slečny, která vedle sebe měla pána. Jak jsme zastavili tak jsme se zeptali slečny jestli by někam nechtěla zajít, někam na večeři nebo někam se kouknout pán vedle ní nám začal nadávat, mě se to nelíbilo vytáhl jsem obušek a šel jsem mu dát ze zadu tečku s obuškem v GZ. Potom pán IC spadl a slečna řekla at odjedeme nebo na nás zavolá policii. Jelikož tam byla GZ tak to bylo Passive a DM. Tak potom to probíhalo tak že nám ta dotyčná osoba dala report a ten report vzal SovietDog. Dopředu se mu omlouvám co jsem všechno způsobil a napsal protože v ty době jsem to nebral vážně. Velice se za to stydím nevím co bych k tomu řekl ale je mi to fakt líto to co jsem napsal pokud by tu byla aspoň ta šance tak bych jí bral. Ještě se vratím k tomu co se stalo a co jsem napsal, takže když si podal ten report tak přišel pan SovietDog. Řešilo se to tam asi 30 minut, to co jsem napsal tu fakt nechci prozrazovat protože se fakt za to stydím a je mi to líto, nechci se k tomu vracet. Fakt se moc omlouvám.

                                                        A proč by sem mohl dostat unban?
Počas toho jak jsem měl ban jsem si uvědomil co jsem udělal a že pravidla jsou prostě pravidla a že se to má dodržovat byl jsem v ty době hloupej a neuvědomoval jsem si co se děje okolo mě. Za tohled všechno se omlouvám aj tým lidem co tam byli a hlavně se omlouvám SovietDogovy za to co jsem napsal o serveru a podobně.

                                                                               Závěr
Omlouvám se všem lidem kterým jsem pokazil RPčko omlouvám se neuvědomoval jsem si co dělám a prostě jsem byl hloupej a omlouvám se moc za to co jsem všechno způsobil.

@SovietDog                                         Přeji hezký zbytek dne.

23.12.2022 15:49

Mé rozhodnutí z tvé předešle žádosti stále trvá. Takže bohužel ale opět zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024