Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PermaBan od @SovietDog


Salazar

Hráč

3
24.12.2022 13:12
 

Dobrý den/ahoj dostal jsem perma ban od @SovietDog, jméno ve hře Petr Slimak.


ohledně porušení pravidla 21 a podplácení a Nadávky v ooc chatě.


Chtěl bych se především omlouvit SovietDog za to že musel vztávat v takovou podzdní dobu kvuli mě a řešit to, pak se chci omluvit hračum kterým jsem zkazil pohodový večer na mta, byl jsem už unavený, asi to bude znít jak vímluva, ale už jsem skoro neveděl co psát tak jsem byl trochu toxic za to se omlouvám.


omlouvám se Keneth Howard za nadávky v ooc holt jsem byl idiot tak promiň.


Kdybych to řekl, tak že kdybych místo hraní šel spát tak se tohle nestalo bylo 5 ráno a měl jsem všecho už plný zuby tak jsem byl trochu toxic za to se omlouvám byl jsem idiot, omlouvám se @SovietDog za zkoušení podplácet byl večer a už jsem prostě nevědel co napsat tak promin.


Co se stalo v mta: no chytla mě policie a narazil jsme a když se mě ptaly do (do) tak jsem odpovědel blbě, ujel jsem bez kola a když mě našli tak jsem byl toxic tak my promintě lidi byl holt večer, pak jsem se pokoušel podplácet SovietDog taky se omlouvam jestě jsem pak nadával Kenneth Howard v ooc což se nesmí promiň , byl jsem nonrp a ban jsem si zašloužil neměl jsem byt takový idiot a měl jsem jít radši spát, nehrát po večerech jinak by bylo všechno vpoho a nemusel bych mít permu tím chci řict že jsem porušil hodně večí a musel mě řešit SovietDog v takovou pozdní dobu a řešit moje stupidní blbosti.

 

 

29.12.2022 13:00

Rovnou na začátku ti řeknu že mé rozhodnutí je stejné jako u minulé žádosti a to takové že ti ban zůstává. To že jsi takhle skonči si můžeš sám, sám si byl při vědomí a rozhodně jsi věděl co děláš a co komu nabízíš. Takže ti ban ještě zůstane.


Powered by LeoSight IFS
LT~19