Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Petan09


Petan09

Hráč

20
5.6.2020 18:21, naposledy upraveno 5.6.2020 18:21 uživatelem Petan09

Přezdívka: Petan09

Věk: 15

Zkušenosti: Byl jsem Helper na několika MC serverech. Někdy jsem se pouštěl na pozici Bulider, dříve admin na dalších pár serverech RP, které zanikli.

Komunikační dovednosti: Čeština, Slovenčina, Angličtina, Němčina - primitivní

Mám čas: Na serveru strávím kupu času, hodně v dopoledních a večerních hodinách.

Další informace o mně:

Jmenuji se Petr. Rád trávím čas u počítače. Především hraní her. Dále i hraní mimo konzoly PC, například Xbox. Rád sportuji, největší sportovní koníček je jízda na horském kole, dále fotbal. Hodně času strávím u oboru zdravotnictví. Žiji v jihočeské kraji. Momentálně se hlásím na střední odbornou školu v oboru Zdravotní sestra ukončenou maturitní zkouškou. Rád poslouchám Heavy metal, nejvíc asi Švédskou skupinu Sabaton. Dále rád poslouchám písně z 70 let. Mezi ně patří třeba Modern Talking, Dr. Alba. Mr. President, Cpt. Jack, Dj Bobo, Masterboy. Mezi české oblíbené zpěváky/zpěvačky mám rád Michala Davida, Lucie Bílá, Lucie Vondráčková, Marek Ztracený, Verona, Iveta Bartošová. Mezi aktuální hvězdy v zahraničí jsem si oblíbil skupinu Lady Gaga a další... Musím říct že mám velký smysl pro humor. Jsem zejména ve vlastnostech spíše pozitivní. Najdou se i negativní vlastnosti. Tou je třeba moje výbušnost. Opravdu se někdy nedokážu udržet a po někom vylétnu. Ale, musíme se držet na uzdě a nervy ovládat. S komunikací mezi hráči nemám problém, přece jen je lepší jít pro hráče motivací a dobrým přístupem. Vřele všem děkuji za váš čas. příště, AHOJ! Děkuji Petan09

15.6.2020 18:41

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024