Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-499] Vyhlášení voleb do Kongresu - leden 2023

1 2



26.12.2022 21:13

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS :: KONGRES SAN ANDREAS :: VLÁDA SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas Kongres San Andreas


Rozhodnutí vrchního soudu San Andreas

o vyhlášení voleb do Kongresu San Andreas


Vyhlašujeme volby do Kongresu San Andreas na volební období leden 2023 ve volebních obvodech Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson. Volby probíhají od 1. 1. 2023 do 3. 1. 2023.

Vrchní soud San Andreas vyhlašuje volby do Kongresu San Andreas a volby na starostu obce Blueberry, Montgomery, Palomino Creek, Dillimore a Fort Carson.

Každý občan starší 21 let s právem volit má právo kandidovat právě do jednoho volebního obvodu.

Kandidaturu oznamte nejpozději do 31. 12. 2022 dopisem na adresu:

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154
(( odpovědí do tohoto příspěvku ))

Dopis musí obsahovat vaše celé jméno, datum narození a volební obvod, ve kterém kandidujete. Dále musí mít formu otevřeného dopisu a bude uveřejněn všem občanům k nahlédnutí, můžete jej tedy použít jako součást své kampaně.

Volby budou probíhat od 1. 1. 2023 do 3. 1. 2023. Kandidát s nejvyšším počtem hlasů v daném volebním obvodu se stává vítězem voleb, novým starostou příšlušné obce a členem Kongresu s mandátem platným od 4. 1. 2023 do 4. 2. 2023.

Každý občan starší 18 let smí volit právě jednou v každé obci (pět hlasů dohromady).

Své hlasy odevzdávejte na příslušných místech:

volební obvod Blueberry - obecní úřad Blueberry
volební obvod Montgomery - obvodní oddělení Policie San Andreas v Montgomery
volební obvod Palomino Creek - pobočka národní banky San Andreas v Palomino Creek
volební obvod Dillimore - čerpací stanice Dillimore
volební obvod Fort Carson - pobočka národní banky San Andreas ve Fort Carson


 

 

26.12.2022 21:25, odstraněno 26.12.2022 21:32 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Pavel42

Hráč

27
26.12.2022 21:43

Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

Jméno - Oscar Moretti Carlsson
Datum narození - 13.12.1984

Volební obvod: Palomino Creek

___________________________________

Vážený soude tímto oznamuji svou kandidaturu pro volební obvod Palomino Creek.

 

Vážení spoluobčané opět jdu do voleb se svou kandidaturou do volebního obvodu Palomino Creek. Můj protikandidát, který vyhrál v minulém období byl odvolán z důvodu neúčastí na zasedáních kongresu. Opět se ukázalo, že absence elektronického online hlasování je obrovský problém.

Působím jako jednatel společnosti ve firmě vyrábějící víno Montanha Verde. A dále jsem majitelem firmy CBS Company, která vyrábí bezpečnostní systémy, konkrétně SOS tlačítka.

Můj hlavní cíl je tedy prosadit napojení systému SOS tlačítek na IZS, čímž se zrychlí reakce složek a získá cenné minuty, které mohou zachraňovat životy!

V posledním období kongres stále neschválil elektronické hlasování členů kongresu, takže stejně jako v mé poslední kandidatuře je můj další cíl zrychlit práci kongresu. Chci prosadit změnu zákona o kongresu, aby bylo kongresmanům umožněno jednat a hlasovat elektronicky. Komunikace a hlasování kongresu bude rychlejší. Rozhodnutí a hlasování kongresu může být pro občany také dostupné online.

Společně za lepším a bezpečnějším životem!

Sledovat mě můžete také na sociální síti Iris - @omc84

#VolteOMC

 

S pozdravem a přáním hezkého dne: Oscar Moretti Carlsson

26.12.2022 21:47, naposledy upraveno 26.12.2022 21:50 uživatelem Kolpanek


Kandidatura - Mgr. Elizabeth Hawkins


Jméno a příjmení: Mgr. Elizabeth Hawkins
Datum narození: 10.05.1998
Místo narození: San Fierro
Národnost: San Andreas
Volební obvod: Blueberry
Email: elizabeth.hawkins@post.ic


Vzdělání:
- Vysokoškolské vzdělání v oboru práv ukončeno s dosažením magisterského titulu.
Oprávnění:
Řidičské oprávnění - B/C
Jazyková znalost:
- Ovládám plynule Češtinu, Angličtinu a Ruštinu.


Vážení spoluobčané San Andreas,
Během prosince 2022 se nestalo mnoho změn, pokud tedy nepočítáme kauzu ohledně zákona č. 99/2022, který byl již vetnut Vrchním soudem. V podatelně nám visí dva poměrně důležité podněty a to "Žádost o připojení SOS tlačítka na složky IZS" a  "Žádost o projednání vyšší odměny za odtah vozidel". Tyto podněty jsou defacto důležité pro blaho občanů a jejich bezpečnost. Zejména SOS systém je velice důležitý pro bezpečnost občanů, hlavně pro ty, co pracují jako kamionisti. Propojení onoho systému s IZS (hlavně s PSA) je potřeba. V novém roce, příštím měsíci - leden 2023, bych ráda usilovala o to, aby oba podněty byly probrány a schváleny. Proč o to neusiluji ještě tento měsíc? odpověď je zcela jednoduchá. Pochybuji, že ještě tento měsíc někdo z mých kolegů kongresmanů se dostaví na zasedání, protože se nám jaksi oba pohádali při kauze ohledně zákona č. 99/2022.
Bezpečnost a blaho občanů je pro mě prioritou. Byla bych vám všem vděčná, pokud by jste mne znovu volili. 


Odesláno z pošty Montgomery - Mgr. Elizabeth Hawkins
Adresováno na: Vrchní soud San Andreas, Las Venturas 1154

26.12.2022 22:00, naposledy upraveno 26.12.2022 22:01 uživatelem marekvoe

Odesílatel: Francis ElMuertos
Club Las Farmacias, Prickle Pine

Adresát:
Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154

Osobní informace:

Jméno a příjmení: Francis ElMuertos
Datum a místo narození: 
12.4.1970, La Pesca, Spojené státy mexické
Volební obvod: Dillimore


Vážený soude a občané San Andreas, 

Tímto dopisem oznamuji již svou druhou kandidaturu ve volbách. Moje poslední kandidatura pro volební obvod Fort Carson nebyla moc úspěšná a i když jsem skočil poslední tak jsem svým voličům slíbil, že do dalšího volebního období půjdu odhodlaněji než kdy předtím. Tentokrát mojí motivací je aktuální situace v kongresu, které se musí co nejrychleji napravit. Tentokrát jsem se rozhodl pro městečko Dillimore, ve kterému by má ochota chránit občany mohla dosti prospět. Moje politická zkušenost je sice nízká, ale mé pracovní nasazení bude velké. To vám všem mohu slíbit. Děkuji všem za pozornost a za případné hlasy.

JustDan

Hráč

25
26.12.2022 22:37, naposledy upraveno 26.12.2022 22:40 uživatelem JustDan

Sindy Blue

Los Santos 3285

Vrchní soud San Andreas

Las Venturas 1154

Jméno a příjmení: Sindy BlueObrázek

Datum narození: 18.7.1987

Volební obvod: Fort Carson

Oprávění: A,B,C,Lodní průkaz a rybařské povolení

Vážený soude a milí spoluobčané San Andres,

Tímto dopisem oznamuji moji první kandidaturu na post kongresmanky státu San Andres. Vede mě k tomu dlouhodobá nespokojenost s politickým děním v tomto státě. Budu především obhajovat naši svobodu a bezpečnost. Vyjadřuji nespokojenost se zákonem č. 99/2022. Podporuji návrh zákona o SOS tlačítka a odtahových odměn. Dále bych chtěla prosadit zdravotní a důchodové pojištění. Každý bude jednou starý a nedej bože nemocný, tak si zaslouží jistotu od státu. Moje politická zkušenost je téměř nulová, za to ale mám velice bohatou zkušenost, co se týče podnikání. Pracovala jsem v Bersek Company jako personalistka, poté jsem přešla dělat personalistku ke společnosti FedEx, kde nadále pracuji jako zástupkyně ředitele.

Děkuji Vám za vaši důvěru a věrnost státu San Andreas.

S láskou Blů.

laceyabysss

Hráč

36
26.12.2022 22:39, naposledy upraveno 26.12.2022 22:40 uživatelem laceyabysss

Odesílatel: JUDr. BSc. Douglas Price 

Pošta Montgomery

Volební obvod: Fort Carson

 

Adresát: 

Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 

Informace:

Vážení občané, nejsem natolik známý, abych se tu mohl rovnat s ostatními slavnějšími jmény, které v kongresu figurují delší dobu. 

Mým hlavním bodem je bezpečnost, pokud není bezpečnost, nejsou spokojení obyvatelé. Mohu vám slíbit odhodlanost a věřím, že to společně zvládneme. Budu usilovat o obecném zvýšení bezpečnosti v obci Fort Carson. Fort Carson je nádherná obec, která může být ještě krásnější. V obci je položen pevný základ, nyní je třeba stavět dál aby obec byla co nejkrásnější a aby v ní všichni spokojeně a šťastně žili. Jinak řečeno, obec je položena na dobré půdě, nyní je třeba jej zalévat, chránit před škůdci aby co nejbohatěji kvetla a dala co nejlepší ovoce. Čeká nás velká práce ale pokojná a radostná práce, práce, při které je možno si zpívat, práce, kterou děláme s chutí. 

Děkuji všem občanům, kteří chodí k volbám a doufám, že obec padne do dobrých rukou. 

 

 

VajkoChlpko

Hráč

58
27.12.2022 11:47
📤Odesílatel:
JUDr. Dušan Badinský
Palomino Creek 4-5
📥Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154

 


Vážený súd, vážení občania a voliči. Týmto dopisom, by som vám chcel oznámiť svoju kandidatúru za volebný obvod Dillimore.


Predstavenie

A pre tých, ktorí ešte nevedia, volám sa Dušan Badinský, vyštudoval som stredná odbornú školu agrotechnickú, odbor ochrana osôb a súkromného majetku, s úspešne ukončenou maturitnou skúškou. Neskôr som sa rozhodol nastúpiť na Univerzitu Komenského v Bratislave, ako právnická fakulta. Po úspešnej bakalárskej skúške, som získal titul bakalára. 👨‍🎓 Ako šli roky, tak som doštudoval v obore práva, a dosiahol titul doktora práv - JUDr.

Moja prvá kandidatúra vznikla už pred rokom, pre nejaký čas som totižto musel odcestovať, a stalo sa mi zopár problémov v živote, počas tohto obdobia. V budúcnosti, by som mal opäť pokračovať v mojich plánoch, konkrétne s infraštruktúrou mesta a skvalitniť úroveň života, ako to bolo aj v Fort Carson predtým, Dillimore, Blueberry a Montgomery v predchádzajúcich volebných obdobiach. 

Poďme spoločne bojovať o to, aby neboli pozastavené a šikanované spoločnosti, ktoré ponúkajú štátu San Andreas ekonomický vzrast a týmto zároveň krátiť ľudí a štát o zisky. Dvaja kongresmani boli odvolaní pre svoje neplnenie úloh, takto to nemá vyzerať ! Preto vás žiadam o vaše hlasy, pokiaľ chcete kongres postaviť znovu na nohy.


Informace o kandidátovi:
Jméno: Dušan Badinský
Datum narození: 14.7.1985
Věk: 37 let
Trvalé bydliště: Palomino Creek 4-5
Dosažené vzdělání včetně titulů: Univerzita Komenského v Bratislave, Právnická fakulta - JUDr. 


Toto bude z mojej strany zatiaľ všetko, ale hlavne občania, nezabudnite využiť svoje volebné právo, a ísť k volebnej urne.

📆 Dňa 27.12.2022 v Palomino Creek

Mynyus

Hráč

15
29.12.2022 12:03, naposledy upraveno 29.12.2022 12:07 uživatelem Mynyus

Odesilatel:     

        Dimitri Losevsky

Palomino Creek 2-1

Adresát:                  

Vrchní soud San Andreas

Las Venturas 1154

Vážený soude a milí spoluobčané San Andres,

Tímto dopisem oznamuji svoji kandidatůru do volebního okresku Fort Carson.

Představení:

Rád bych se vám spoluobčanům představil,jmenuji se Dimitri Losevsky a pracuji jako profesionální hasič u místního sboru, svoji práci mám rád protože tak mohu pomáhat mým sousedům a spoluobčanům tohoto krásného státu San Andreas.Poslední dobou sleduji dění v kongresu které se mi hrubě nelibí nulová aktivita na zasedání bez omluvy to je pro mě jasný vykřičník že takhle by to fungovat nemělo.Jak jistě víte v listopadu jsem si podal přihlášku do stejného okresku kde mě porazil můj kolega a přítel pan .JUDr. Dušan Badinský uznal jsem porážku a pogratuloval jsem mu k výhře.

Program:

Můj program bych zase rozdělil do několika přehledných bodů aby si mohl občan po volebním období sám říct co jsem splnil a co ne.

  1. Bezpečnost: Zařidím bezpečnost pro každého občana, už se nemůže stát aby byl někdo okraden v okolí města. Musíme zvýšit tresty pro zločince aby si dobře rozmyslely jestli stojí za to žít život zločince.

      2. Zdraví: Je potřeba zabezpečit aby každý občan měl bezplatnou péči, přece nejde aby když platí daně        aby jsi platil za základny věc jako je zdraví.

3.Více kulturní zábavy ve městě: Je potřeba více rozvinout kulturní akce ve městě klub je dobrý ale pro rodiny s dětmi a důchodce není ideální proto musíme přitahnout více investorů do města a udělat jim podmínky pro snadné podnikání.

4.Více se zaměřit na grafity ve městech jako je Montgomery a Palomino Creek je potřeba zvýšit tresty pro takové co chtějí ničit naše krásné města.

Hlavní je abyste přišli k volbám a viděli jste změnu a byli jste spokojeni.

add.Jdu toho,protože mě štve to co vás.

Informace o kandidátovi:
Jméno: Dimitri Losevsky
Datum narození: 13.4.1995
Věk: 27
Trvalé bydliště: Palomino Creek 2-1
Dosažené vzdělání včetně titulů: Střední odborná škola požární ochrany ve Frýdku místku Řádně ukončeno maturitním vysvědčením

📆 Dne 29.12.2022 v Palomino Creek

Artistiques

Hráč

32
31.12.2022 21:54, naposledy upraveno 31.12.2022 22:01 uživatelem Artistiques

JUDr. npor. Frederik Benett
Palomino Creek 4-3

Vrchní soud San Andreas
Las Venturas 1154

Jméno: Frederik Benett
Datum narození:
17.06.1996
Volební obvod: 
Palomino Creek

Vážení voliči,
mé jméno je Frederik Benett a tímto otevřeným dopisem oznamuji svou kandidaturu na starostu obce Palomino Creek.

Starostou Palomino Creek jsem byl již párkrát byl a zasloužil jsem se o několik vyhlášek, které pomohly naší obci zredukovat poházená vozidla na krajnicích, pořádání koncertů a tuning srazů v katastrálním obci Palomino Creek. Zasloužil jsem se o kamerový systém v okolí banky a knihovny, díky němu je okolí banky pokryto kamerami a každý zločinec, který se pokusí vykrást banku je na nich zachycen. Rád bych pokračoval v rozvoji této obce a posunul to zase o kousek dál.

V současnosti působím jako dozorce ve věznici, jsem tedy člen DOCARu, k tomu jsem ředitel neziskové organizace Red County News a nadporučík v Hasičském Záchranném Sboru. Vlastním menší firmu zaměřující se na výrobu a expedici zboží, mám rád auta, hokej, focení a také je mi velmi blízký IT svět. Na případné dotazy ohledně mé kandidatury můžete využít mou mailovou schránu frederik.benett@post.ic.

Mým plánem na lednové volební období nechci nastavit vysokou laťku, rád bych vydal pár vyhlášek a pár jich pozměnil tak, aby byly příjemné pro všechny.
V kongresu chci prosadit nový zákon, zákon o určení pozemků, jelikož nedávno vydaný zákon o určení druhu nemovitostí není kompletní a v pár věcech je špatný, rád bych to napravil, s kolegy v kongresu budu tedy jednat o úpravě tohoto zákona a vydání nového, který bude mnohem přijatelnější pro všechny naše občany.

Toto je můj volební plán, ať volby dopadnou jakkoli, na zasedání kongresu budu prosazovat primárně již zmíněný zákon, nezapomeňte, není důležité koho volíte ale to, aby jste sympatizovali s jeho osobou, aby jste později nelitovali toho, že jste takovou osobu volili a aby jste měli pocit, že jste udělali něco správného.

JUDr. npor. Frederik Benett

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~147