Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Požadavek o zápis vlastněných pozemků do katastru nemovitostí


Bajaja

Hráč

27
3.1.2023 14:58

Podatel: (PO) Garcia Company (zastoupena majitelem: JUDr. Henrym Garciou)
Věc: Požadavek o zápis vlastněných pozemků do katastru nemovitostí.


Vážený soude,

Prostřednictvím tohoto podnětu bych Vás chtěl požádat o zapsání dvou pozemků, jež má ve správě / vlastnictví má společnost do katastru nemovitostí. Na pozemcích se nachází vždy nemovitost + ohraničená a oplocená venkovní část, jež je součástí této nemovitosti.
Nemovitosti jsou ve vlastnictví společnosti již více jak rok, avšak o jejich samotné zapsání do katastru žádáme až nyní, neboť ve spojení s nedávným získáním koncese Realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi je možné, že budeme časem mít zájem tyto nemovitosti pronajímat a poskytovat dalším osobám, řádný zápis pozemku do tohoto katastru je pro nás tak nezbytný pro sestavování nájemních smluv a celkovou prací s těmito plochami.


Přílohy: Umístění pozemků
((https://imgur.com/a/GrtqXjg))

DrHell

Hráč

18
18.1.2023 18:32, naposledy upraveno 18.1.2023 18:33 uživatelem DrHell

Podateľ: (PO) Garcia Company (zastoupena majitelem: JUDr. Henrym Garciou)

Vec: Požadavek o zápis vlastněných pozemků do katastru nemovitostí.


Vážený pán Garcia,

Vašej žiadosti sme sa rozhodli nevyhovieť z dôvodu, že Vrchní soud San Andreas u Vás neeviduje žiadne vlastnené pozemky. Vo Vašom vlastníctve sú len nehnuteľnosti. Ďakujem za pochopenie.


S pozdravom
Mgr. Merrick Mason, J.D.
kancelária predsedu vrchného súdu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~28