Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Náprava a žádost o zapsání do rejstříku koncesovaných živností


TosbarCZE

Hráč

23
17.1.2023 18:17

Podatel: JUDr. Ing. Daniel Tosbar, jednatel za společnost DBT Group IČO 138

Věc: Žádost o zapsání společnosti DBT Group IČO 138 do rejstříku koncesovaných živností: Úprava motorových vozidel v návaznosti na podnět číslo ((https://leosight.cz/forum/topic/12948))


Vážené dámy, Vážení pánové,

žádáme Vás o zapsání společnosti DBT Group, IČO 138, do rejstříku koncesovaných společností se specializací na úpravu motorových vozidel.

Provedli jsme okamžitou nápravu a nyní bývalého zaměstnance Steaven Hoobs požádali o vyřízení výmazu trestního resjtříku. Minimálně po dobu tohoto řešení není Steaven Hoobs zaměstnancem společnosti DBT Group 138, viz. výpovědní smlouva v příloze.

Žádáme proto o provedení inspekce, která se v rámci minulého podmětu nekonala. Znovu urguji, že téměř roční urgování zápisu brzdí naše podnikání a znevýhodňuje nás tak oproti konkurenci.


Záměr: Žádáme tedy o okamžitou schůzku s inspektorem, provedení řádné inspekce, zhodnocení a následný zápis do rejstříku koncesovaných živností.

Přílohy: https://leosight.cz/forum/topic/12948 / *výpovědní smlouva Steaven Hoobs*

21.1.2023 20:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

zeldinko

Hráč

45
8.2.2023 18:18, naposledy upraveno 8.2.2023 18:19 uživatelem zeldinko

Podatel: JUDr. Ing. Daniel Tosbar (( @TosbarCZE ))
Věc: Odpoveď na podnet.


Vážený pán Tosbar,

Inšpekcia firmy DBT Group úspešne prebehla, bola zaevidovaná a bude zaradená do programu štvrtej schôdze Kongresu, o výsledku Vás budeme zavčasu informovať.


 

Victoria Eloise Lytton
miestopredsedníčka Kongresu San Andreas

zeldinko

Hráč

45
12.2.2023 20:20

Podatel: JUDr. Ing. Daniel Tosbar (( @TosbarCZE ))
Věc: Informovanie o výsledku.


Vážený pán Tosbar,

Vašu žiadosť sme prejednávali na štvrtej schôdzi Kongresu a na základe vykonanej inšpekcie sme sa rozhodli Vašu žiadosť schváliť. Povolenie vykonávať úpravu motorových vozidiel ako koncesovaná živnosť Vám vzniká dňom zápisu do registra koncesovaných živností, preto ho prosím v následujúcich dňoch pozorne sledujte.


 

Victoria Eloise Lytton
miestopredsedníčka Kongresu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~31