Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unpermu


eMkoo

Hráč

10
19.1.2023 12:27, naposledy upraveno 19.1.2023 19:10 uživatelem eMkoo

Zdravím rád bych poprosil o unpermu dostal jsem perma ban za trash rp erpily jsme že jsme vzali cápka a chtěli ho okrást po cestě nás někdo pronásledoval pak jsme se jim stratili v parkovišti a ujeli daleko daleko uplně někam za civilizaci a asi po 1min tam přijeli takže dělali metu následně jsme zavolali admina a ten pomocí logu který jsem mu dal jenom já rozhodl že žádná meta nebyla nevým jak to rozhodl ale ok... pak na nás začali mířit glockem a chtěli nás okrást a i vykrást auta bez povolení (samosřemně admin nic neřešil) pak jsme erpili s Yakub že v tašce mám tajnou kapsu s penězmi a že ty co mě okrádali na to nepřišli a ban nedostali a my jsme dostali permu za trash rp ano chápu že možná to je trash rp ale nemá meta větší hodnotu protože kdyby nedělali metu tak nás ani nenajdou  takže jestli bych tostal unban bylo by to super... Přisnávám moji chybu trash rp vým byla to chyba a jsmem za ní smutný už jsem se ponaučil a chtěl bych hrát dále   Předem děkuji MrDoge (omlouvám se za pravopis) 

19.1.2023 13:01, naposledy upraveno 19.1.2023 13:30 uživatelem kormoo

Další člověk kterému bych doporučil aby si přečetl příspěvek od Džardyse ve kterém vysvětluje jak má taková žádost o unban vypadat, ještě když máš permu tak od tebe bude admin očekávat že se trochu rozepíšeš.

E: A ještě taková ráda, když si žádáš o unban je lepší zamyslet se nad sebou a né hledat chyby ostatních a ohánět se kolem se.

21.1.2023 20:56
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.1.2023 17:22
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
28.1.2023 15:53

Sám jsem těm hráčům kontroloval logy a měla tam jak konverzaci  z vysílačky, tak i mimo ní. Takže tam o žádný metagaming vůbec nešlo, ještě jsem to na místě i říkal. To je první věc a druhá, je to že s vámi byli jenom problémy, Pořad jste jenom vytvářeli OOC situaci za záminkou aby jste se tomu všemu nějak vyhnuli. dále zde zmiňuješ svůj počet odehraných hodin na serveru ale s permou to nemá nic společného. Takže já tuhle žádost zamítám, příště buď více trpělivý a dej si se žádosti zaležet a potom tu šanci možná dostaneš.


Powered by LeoSight IFS
LT~48

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo