Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Pavel Smith

1 2



neznamy#2110

Smazaný účet

3
12.6.2020 15:26

Zdravím,

Dnes si budeme povídat o snad nejznámější osobě serveru. Je v DP, je v JSDH, a kdo ví kde ještě, prostě je to borec ! (kecám je to vlezdoprdelka) Tak si uvařte kakao a začínáme... :)

Dnes jako normální den, jsem byl ve službě v HZS, měli jsme za dnešek 1. výjezd, vyjížděl jsem s John_White, normálně jsme přijeli na místo a klasicky jsme vše eRPili, hned na to přijel hráč Pavel_Smith a hned začal psát do OOC zaeRPi to, potom až to bylo uhašené, tak napsal "/do f neteče mu voda" toto mi přišlo jako kdyby to napsalo nějaké 13ti lete dítě, normálně jsme vše vrátili a jeli jsme zpět na PS. Po delší době byl 2. výjezd, tak jsem tam jel s VEA, protože jsem byl aktuálně sám ve službě, čekal jsem dobu na JSDH, ti dobu nepřijeli, tak jsem odjel pro CASku (konkrétněji HHO 608), ale najedou se Pája Smithů ozval ve státní vysílačce, kde jsme atd. tak jsem mu slušně odepsal, že to sám nezvládnu (IRL to je také nereálné jezdit sám k výjezdu) , tak jsem tam jel, než jsem přijel tak Pája to měl uhašené hasičákem, jen jsem se na to podíval, bylo to v pořádku, tak jsem jel pryč, Pája na mě ještě křičel že jestli si dělám pr*el nebo něco takového, každopádně jsem jel zpět na PS a co se jiného mohlo stát ? Ano, Pája už jel za mnou, měl zapnuté i /strobo atd... tak mě chtěl stopnout, tak že přede mě vjede, jenomže Pája si myslel že několika tunová CASka má sportovní brzdy nebo co, tak jsem to do něho napálil a on ještě vrazil do zaměstance od ZZS, tak tím mě stopnul a zavolal na mě posily protože jsem asi těžkej nebo nwm... no... chodil jsem kolem CASky jako okolo horké kaše, protože se tam ten Pat & Mat bavili o té "nehodě" (přitom za to může Pája), potom tam bylo hromada konverzací, tak se mi to nechtělo číst, najednou náš Pája si vytáhnul Taser (ani to nezaeRPil) normálně to nabil a střelil... tak mě hodil do pout, do auta, a jel jsem do CPZ...

Ještě jednu věc nechápu jak je možné, že včera běhal nějakej chlápek s nožem v ruce a vyhrožoval na náměstí, tak skončil v failu jen na pár hodin, ani ne na 24h. A já ani nevím za co jsem v CPZ a jsem tam na 2 dny... Podle mě takhle to IRL nefunguje, nebo snad jo ?

A menší poučka na závěr : Podíváš se, kdo je za rohem, uvidíš tam Smithťáka a dá ti sbohem

(když budou potřeba logy, tak pošlu...) 

Buka

Hráč

2
12.6.2020 15:52, naposledy upraveno 12.6.2020 19:06 uživatelem Buka

Jo, a mimochodem takové věci nedělá poprvé (zastavování vozidel IZS resp. HZS, non-rp útočení taserem [byl rychlý jak concord, bez toho aby něco předtím říkal] ... Atd..)

 

 

misatorcz

Hráč

45
12.6.2020 15:54

Izs vozidlo múžeš zastavit i irl bez problému.

Kenny15

Hráč

19
12.6.2020 16:13

@misatorcz Boha, vzpamatuj se. IZS složky se nezastavují. Zastaví se až tehdy, pokud se PČR zdá něco nekalého, ale jinak se nezastavuje. Tak se ukliď a zdar.

 

Lofanek

Hráč

32
12.6.2020 17:37

Poviem k tomu len toľko, že vytahovanie zbrane RPiť nemusíte, od toho je ten systém vyberania zbraní cez inventár.

Na druhú stranu by bolo fajn, keby sem priložíš logy konkrétne z toho spomínaného výjazdu, kde RPí tú netečúcu vodu.

12.6.2020 18:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
12.6.2020 18:10

@neznamy#2297 dodej screenshoty z logů, toto je lehce přepsatelné.

 

12.6.2020 20:16

Ahoj, k věci... Byl nahlášen požár dodávky.. Ty jsi přijel VEAčkem... Stál jsi tam a nic nedělal a odjel jsi... Já vytáhl z auta PHP a snažil se požár uhasit.. Ty jsi přijel cisternou a odjel jsi když jsem to hasil... Potom jsem se za tebou rozjel a zastavil ( bylo to kousek nad Grove street jak je most ) ty jsi jel dál a dál, u nemocnice jsem tě předjel a asi 40 metrů před tebou jsem zastavil... Ty jsi to do mě tou scanii narval... Byl jsi převezen na stanici z důvodu neuposlechnutí výzvy...

 

Samozřejmě ano kenny, podle tvého zákona o IZS se auta nezastavují a když se zastavi tak Sniper příprav se xd

Kubby

Hráč

57
12.6.2020 20:34

Dovolím se tu zaobrat dvouma logama. 

Cituji zde pana zedomanncze:

„[2020-06-12 12:06:29] [Output] : ★ Maskovaný(M:3617) Vytahuje roletu, bere VT a zapojuje.

[2020-06-12 12:06:30] [Output] : ★ Maskovaný(M:3617) Zapíná čerpadlo, začíná hasit.“

Dovolím si tě poučit o tom jak funguje Vysokotlak (VT), zaprvé VT pokuď je mi dobře známo, tak se nezapojuje, je napojený na čerpadlo velínu neustále. Druhá věc, nikde jsi nenapsal na kolik procent dáváš tlak, jestli by jsi tam dal více jak 50% tlaku, tak nezvládneš ovládat tlak u velínu, a zároveň VT.

Další věc, nevím jak to máte u Vás, ale u nás je vždy proudnice u VT zavřená z důvodu toho, že když ti strojník dá tlak dříve, tak tě to neodhodí hned jen co to vezmeš. Tudíž jsi neRPil otevírání proudnice VT.

Budu rád za nějaké vyjádření.

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

 

 

12.6.2020 23:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~88

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo