Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermaban od Steve_Zayas


alesheeek

Hráč

3
29.1.2023 17:49, naposledy upraveno 29.1.2023 21:14 uživatelem alesheeek

Zdravím vespolek, není to porpvé co jsem dostal ban. Už jsem ho dostal jednou na dve hodiny... Hrál bratr na mém účtě. Klasika zapomněl jsem si zamknout pc. Dnes se to stalo podruhé a dostal jsem permu. 

Touto zprávou se chci omluvit úplně všem kterým jsem (můj bratr) sebral zbytečný čas při odpoledním RPení. A také chci slíbit že už se to nebude opakovat a budu dávat větší pozor. Již jsem si změnil heslo od PC.

Asi se vám to bude zdát jako pohádka protože věřím že takových blábolů už jste slyšeli mnoho. Rp sice nehraji dlouho ale hrozně moc jsem si ho oblíbil a neskutečně mě baví. Ve volném čase jezdím na motorce což se v této zimě nedá a RP je ideální zábava.

Předem děkuji adminům za vstřícnou odpověď. 

S omluvou a pozdravem Aleš

alesheeek

Hráč

3
29.1.2023 18:06

Akorát jsem koukal teď na BANLIST a tam to pise ze mi ban dal dzardys... Akorát mi to psalo ´´byl jsi vyhozen steve_zayas´´

Phobios udělil za tento příspěvek varování: Double post, příště užij úpravu příspěvku.
30.1.2023 13:25, naposledy upraveno 30.1.2023 13:25 uživatelem Dzardys

Pokud bych odeslal dotaz v databázi (respektive bych o to požádal Rataje), kde bych hledal počet výskytů slov jako "bratr", "brácha", "sourozenec", "bratranec" apod. v žádostech o unban, dostal bych se snad k několika desítkám, stovkám. Asi tolik k tomu, co si myslím o tom, že to udělal tvůj bratr.

Každopádně pokud to i tak udělal někdo jiný, v podstatě je mi to jedno - za svůj účet neseš zodpovědnost jen ty sám, v tomto případě to můžeš vyčítat nejen jemu, ale i sobě. To, co jste ty nebo tvůj údajný bratr předvedli, je vrcholem neúcty k pravidlům RP serveru a v takovém případě nemám sebemenší výčitky svědomí, že tvůj druhý trest je zároveň permanentní. Pokud toužíš po možnosti opět hrát na našem serveru, podej si novou žádost nejdříve za měsíc, v tuto chvíli nemám důvod ti vyhovět.

Žádost zamítám, využij volného času k prostudování pravidel.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024