Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


DavidAutersky

Hráč

18
31.1.2023 14:56, naposledy upraveno 31.1.2023 15:10 uživatelem DavidAutersky

Zdravím, mohl bych si zkusit zažádat. Ban mám za non Fear RP, i když jsem tam nebyl sám s jedním člověkem, byl jsem tam s kámošem a snad když se ten dotyčný co okrádá zaměří na jednoho tak ten druhý ho může snad zmlátit z důvodu sebeobrany nebo ne ? Děkuji za zvážení unbanu. David.


PS : Ban jsem dostal od admina @Phobios

31.1.2023 15:18

Ahoj,

Ano sice jste na místě byli dva ovšem pořád na toho kamaráda mířil člověk se zbraní, ty jsi měl holé pěsti. Pošlu zde video. Na videu jde vidět, že jsi zprvu utekl, když na tvého kamaráda mířil. Ovšem pak jsi přiběhl a začal jej mlátit holýma rukama. Osobně v tom vidím nevážení si vlastního života a taktéž nonRP fear. Zacož jsi dostal ban na osm hodin.

Zde přikládám odkaz na video: https://youtu.be/Z03zjzrZ7oM

Tvojí žádost o unban zamítám, taktéž možnost zkrácení. Pokud by se ti ovšem stále zdálo něco nejasné můžeš mě kontaktovat na mém discordu.

Přeji ti hezký den.


Powered by LeoSight IFS
LT~19