Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do řad HZS ( PŘIHLÁŠKA )

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

29.8.2020 12:11, odstraněno 29.8.2020 18:44 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.8.2020 22:26

OOC 

Přezdívka: Yzos 

Věk: 14 

IC 

• os. informace 

> Titul před jménem: Ing. 
> Jméno: Wang Ling 
Přijmení: Cao 
> Titul za jménem: -  
> Rodné příjmení: Cao 

> Kontakt: 45 86 55 

> Trvalé bydliště: Bachova 05 
> Kontaktní bydliště: - 

> Datum narození: 1. 2. 1982 
> Rodinný stav: Svobodný 

• licence
    - zaškrtněte [X] pro vlastnění

> Řidičský průkaz skupiny ( typu ) A: [ ] 
> Řidičský průkaz skupiny ( typu ) B: [X] 

> Kurz první pomoci: [X] 

• zdrv. stav
    -odpovídejte ano / ne 

> Berete léky? : ne 
> Podstoupil/a jste někdy těžší operaci? : ne 
> Máte nějaké alergie? : ne 
> Jste plavec/kyně ? : ano 

> Máte čistý trestní registr? : ano 

ŽIVOTOPIS: 

Jmenuji se Wang Ling Cao a narodil jsem se 1. února 1982 v ČÍně. Moji rodiče se v mých 6ti letech rozešli. Proto jsem se rozhodl imigrovat se svým otcem a bratry do České republiky. Vystudoval jsem školu Ústav soudního inženýrství (ÚSI VUT) v Brně.  Práci jako inženýr jsem bohužel nenašel, tak jsem chvíli pracoval v bistru, kde jsem si našetřil dostatečné peníze, se kterými jsem si koupil vlastní večerku. Jednoho dne začala má večerka hořet. Samozřejmě jsem hned zavolal hasiče, kteří večerku zachránili. Poté jsem se rozhodl odstěhovat do Prahy a zkusit začít nový život. Když jsem hledal práci tak jsem si vzpomněl zrovna na moment, kdy hasiči uhasili mou večerku. Při této vzpomínce jsem si uvědomil, jak moc jsem hasičskému záchrannému sboru vděčný. Proto jsem se rozhodl napsat tuto přihlášku a zkusit být hasič. 

Zkušenosti: popelář, prodavač v bistru, vlastník večerky 

Vyplněním tohoto formuláře a podpisem níže, potvrzuji, že informace podané v tomto dotazníku jsou pravdivé a uvědomuji rizik lhaní ve věcném státním dokumentu a jsem si toho vědom/a a beru na sebe veškerou odpovědnost v souladu se zákonem. 

podpis žadatele: 

Cao 

1.9.2020 10:33, odstraněno 1.9.2020 10:34 uživatelem

jakoubeksmrk

Hráč

1
1.9.2020 10:35

OOC

Přezdívka: Pavlis

Věk: 16

IC

Jméno: Jakub

Příjmení: Vrba

Kontakt: 489893

věk: 25 let

Dosažené vzdělání: vysoké vzdělání 

Zkušenosti: řidič dobrovolných hasičů Brno, řidič RZS a řidič dodávky pro firmu PPL po celé ČR

Životopis: Zdravím jsem Jakub Vrba a bydlel jsem od mala ve městě jménem Brno. 
od mala jsem chodil do hasičů, od 15 let jsem byl dobrovolný hasič a studoval jsem střední a vysokou školu ochrana osob a majetku mám řidičský průkaz A a B ale nebyl by problém si dodělat na C , Můj táta, děda a strejda byli hasiči a tak chci pokračovat po stopách. V Praze bydlím už 4 roky a jsem tady spokojený.

Proč zrovna vy: Protože jsem této práci oddaný, budu čestný a přísahám že svou práci budu dělat jak nejlépe to půjde. Je to sen který si chci splnit budu tady pro všechny občany pořád a v plném nasazení.

Kenny15

Hráč

20
2.9.2020 06:36

Hasičský záchranný sbor

CPS Praha

Vážení uchazeči, jelikož vedení které tam momentálně je, je neschopné jak facka od holky. Prosím počkejte mi do pátku, a já s tím něco udělám. Než se vrátím domů, směřujte své žádosti o práci přímo vedení HZS, přes IC komunikaci. Pokud bude nějaký problém ozvěte se mi na DC KennyKing15. (Na LS discordu mě najdete, viz profilovka hasičskeho auta.)

S pozdravem Kenny Cápek.

Pat000

Hráč

23
2.9.2020 12:48, naposledy upraveno 2.9.2020 12:50 uživatelem Pat000

Hasičský Záchranný Zbor

Vážení uchádzači, keďže je nové vedenie a to som ja, Darlene Christie, rozhodla som sa, že ja budem nábor robiť inak. Vedenie je schopné, ale robí to priamo v meste, nie cez internet. Takže ak máte záujem sa stať členom HZS, kontaktujte prosím Vedenie HZS stanice a to osobu Darlene Christie. Na tel. č. 854382. Sledujte oznámenia v mestskom rozhlase a tak sa dozviete, kedy bude najbližší nábor do radov HZS.

Ďakujem za pochopenie.

Vedenie HZS: Darlene Christie.

Kenny15

Hráč

20
2.9.2020 13:43, naposledy upraveno 2.9.2020 13:44 uživatelem Kenny15

@Pat000

Vážená paní Christie. Upřímně nevím proč zrovna vás zvolili do vedení HZS, když neumíte skoro nic. Byly tam daleko lepší přihlášky, než máte vy. Pokud jste viděla, nikdo vás do vedení nechtěl. Nevím co si od toho slibujete, ale můžu vám zaručit, že se dlouho na svém postu neudržíte, ani kdybyste měla podporu vlády. Myslím si, že pan Orlov nebo pan Hunter by byly na tu pozici jako dělaní, protože prošli alespoň nějakou praxí a nejsou v tomhle oboru nováčci jako vy. Pokud rozhádáte celý hasičský sbor, tak to máte na svědomí VY! 

S ppzdravem plk. Kenny Cápek, Velitel Stanice Brno - Lidická, HZS JMK.

Pat000

Hráč

23
2.9.2020 13:57, naposledy upraveno 2.9.2020 16:44 uživatelem Pat000

Vážený pán Capek, je to ich výber, že si zvolili mňa. Je zaujímavé, že ma nikto do vedenia nechcel, ale keď som prišla na stanicu, hneď po vyhlásení, že som sa stala velitelom stanici, hneď niektorí zamestnanci boli radi, že som prišla, že bude konečne HZS aspoň nejak fungovať. Urobila som už 1 nábor, ktorý som robila priamo na stanici, nie na webe a prišlo niekoľko uchádzačov a niektorých som prijala, takže zatiaľ to ide dobre. Neaktívnych som vyhodila a nových prijala a ide nám to. Myslím si, že nerozhádam tím, pretože sú zatiaľ so mnou spokojní, práveže sú radi, že konečne niekto nový prišiel a upraví sa to tam, prijmu noví ľudia, čo už sa aj stalo.

S pozdravom, Velitelka stanice Darlene Christie.

2.9.2020 17:52

Lofanek

Hráč

34
2.9.2020 20:16

@Kenny15 Ty si fakt neni v poriadku, sa už uvedom prosím ťa.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12