Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Sporné řízení s PSA


Artistiques

Hráč

32
3.2.2023 15:46, naposledy upraveno 3.2.2023 15:50 uživatelem Artistiques

Podatel: JUDr. npor. Frederik Benett

Věc: Zahájení sporného řízení s PSA na základě nedbalosti a zvýhodňování v rámci řešení IVV spisu


Odůvodnění: 

Vážený soude,
dne 20.01.2023 ve večerních hodinách jsme byli kontaktování na státní vysílačce od ASA s žádostí o asistenci ze strany HZS při evakuaci budovy.  v 23:32 jsme již měli první jednotku na místě, začali jsme okamžitě zajišťovat perimetr z důvodu hrozby zřícení budovy. Na budově FightClubu totiž parkovala helikoptéra Maverick, kterou vlastní Robo Bakardi, v prodloužené (čtyřmístné) verzi i přes to, že budova neprošla řádnou kontrolou statiky a zda vůbec unese takové zatížení jako je přistávání, parkování či vzlet helikoptéry.

Celý zásah narušoval pan Bakardi a pan Badinský svým jednáním, které je v rozporu se zákonem 70/2021 §10, argumentovali že se jedná o soukromý pozemek a že odmítají odejít i přes to, že k tomu byli několikrát vyzváni, jednalo se o jejich bezpečí jelikož se budova mohla zřítit. Pan Badinský se dokonce pokoušel velet mimo službu panu Alexeiovi, který v tu dobu měl nižší hodnost než pan Badinský, snažil se určovat kdo půjde do budovy a kdo ne. Několikrát členovi PSA s číslem #366 vyhrožoval žalobou. 
Musím ocenit profesionální přístup policisty #372, který byl u pana Badinského celou dobu a stále se choval velmi profesionálně.

Ihned po zásahu jsem byl na PSA a předal panu Mayersovi s osobním číslem #335 záznam z celé akce s žádostí o prošetření, že mi nepřijde správné tímto zatěžovat soud. 

Za celou událost byl potrestán pouze pan Bakardi, který se choval mnohem civilizovaněji jak pan Badinský. Přijde mi to jako dokonalá ukázka dvojího metru v naší zemi, každý mluví o redukci kriminality avšak toho nelze dosáhnout, pokud PSA nebude řešit své závazky svědomitě.

Dnes jsem si řekl, že ještě před odesláním podnětu na soud zkusím celou událost řešit s vedením Policie San Andreas, po párminutovém rozhovoru mi bylo řečeno, že událost byla prošetřena správně a že to kapitánka Davies nebude řešit, rozhodl jsem se tedy celou událost řešit s ŘPSA a soudem, tato nedbalost nesmí zůstat neřešena.

S pozdravem,
JUDr. npor. Frederik Benett.


Záměr: Prošetření řešení ze strany PSA.

Přílohy: záznam.mp4 
((ratt.cz/DANO -> začátek na 23:30))
((ratt.cz/YAJA -> konec na 00:16))

Artistiques

Hráč

32
4.2.2023 22:16

Podatel: JUDr. npor. Frederik Benett

Věc: Zrušení posledního podnětu


Odůvodnění: 

Vážený soude,
tímto dopisem Vás žádám o uvedení mého podnětu mezi "vyřešené", danou věc řeším s ŘPSA a nechám to plně v rukou ŘPSA. V případě opětovného problému Vás kontaktuji.
Děkuji.

S pozdravem,
JUDr. npor. Frederik Benett.


Přílohy: elektronický podpis


Powered by LeoSight IFS
LT~40