Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban | Travis Gibbs

4.2.2023 17:41, naposledy upraveno 4.2.2023 17:46 uživatelem KIK0

Zdravím.

Chcel by som podať žiadosť o unban. Ban som dostal od Pakandži. Dôvod banu bol " Nedekvátne RP pri nehode"

Po ošetrení osoby som ju začal prevážať do nemocnice, hráč Charlotte Easley šiel na Raptore a ako následne písal do OOC chatu pozeral za seba tak že nevidel že sa so sirénou a majákmi otáčam na ceste. Charlotte Easley do mňa narazil do zadnej časti sanitky. Hrač chviľku písal do OOC chatu a následne odišiel. Ja som si aspoň do statusu napísal že mi praskla sataršia jazva na hlave. Áno, nie je to úplne najlepšie RP ale ak hráč odišiel tak ským to mám RPit? A hlavne ak som jediné aktívne EMS, mal som sam sebe zavolať sanitku a požiadať o skip? Keď že by to nemal kto zarpiť? Príde mi to blbosť, a hlavne ak by došlo k čelnej zrážke tak to je iná vec, len že hrač narazil do zadnej časti saniky keď som stal na mieste tak že viac by si to odniesol ten hráč. Sanitka váži až do 6 ton čiže so mnou by to až tak necuklo ako snim a predpokladam že nešiel rýchlo keď že ma ani neposunul. Pri takom náraze by som sa maximálne udrel o sklo sanitky keď že som mal zapnutý pas. Po napísani statusu som zarpil že si prikladám ruku na hlavu a pritláčim si ranu. Nasledne som odviezol osobu do nemocncie do ktorej som aj sam prišiel a ľahol si na lôžke a zaRPil som že sa o mňa stará personal nemocnice kde mi prišiel ban. Z ďalšej strany si myslím že ten ban je troška prehnaný keď že mám narpené na skime niečo cez 250 hodin a nedostal som ani 1 ban, ani kick a ani jedno upozornienie od admina že moje RP je nejaké neadekvátne alebo zle.

Ďakujem za prečítanie. 

edit1: + Myslím si že keď už tak som mal byť písomne upozornení na to že je to neadektvátne keď že sa jedná o prvý prešľap.