Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o přepsání firmy


RaketakJura

Hráč

26
5.2.2023 17:17

Podatel: Jura Pitkin

Věc: Žádost o přepsání firmy s IČem 43

Odůvodnění: Vážený soude,

zhruba před půl rokem mi náhle zmizel můj bratr Peter Pitkin narozen 7.7.1995 . Podnět o zmizení mé blízké osoby jsem již předal PSA a kriminální službě. Jelikož mi od strany PSA nepřicházejí žádné informace, snažil jsem se bratra najít i sám s mými dostupnými prostředky, ale bez úspěchu a proto jsem se rozhodl sepsat tento podnět.

     Na mého bratra je v databázi firem psaná firma s IČem 43, tedy "Pitkinův rodinný podnik". Bohužel svým zmizením, chtěne či nechtěne, mi lehce ztížil situaci s vedením firmy. Jakožto pouhý spolumajitel nemám na spoustu věcí dle zákona či firemní hierarchie nárok a to mi vedení firmy dosti překáží. S bratrem jsme firmu vedli společne po dobu 7 měsíců, do firmy jsem i já i on vložili nemalé peníze i to je jeden z důvodů proč bych chtěl firmu vlastnit já. Teď se z naší firmy stává mrtvá firma s nevyužitým potencioálem.

Záměr: Tímto bych chtěl docílit k přepisu firmy s IČem 43 na mou osobu

Přílohy: [Výpis z matriky, výpis z databáze firem]

9.2.2023 00:57, naposledy upraveno 9.2.2023 00:58 uživatelem Kolpanek

Adresát: Jura Pitkin (( @RaketakJura ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Pitkin,

děkujeme za zaslání podnětu. Tento podnět byl vyřešen v dědickém řízení zapsaném v soudním dokumentu - S-516.


Mgr. Elizabeth Hawkins
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20