Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[6/2023-FC] Vyhláška o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích, kterou se reguluje používání zábavní pyrotechniky


laceyabysss

Hráč

35
7.2.2023 16:39

[6/2023-FC] Vyhláška o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na veřejných prostranstvích, kterou se reguluje používání zábavní pyrotechniky


 

1) Předmětem této vyhlášky je zákaz používání zábavní pyrotechniky, neboť se jedná o činnost, která by mohla narušit veřejný pořádek ve městě nebo být v rozporu s dobrými mravy, ochranou bezpečnosti, zdraví a majetku.


2) Cílem této obecně závazné vyhlášky je vytvoření opatření směřujících k ochraně před hlukem, znečištěním a záblesky a k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku jako stavu, který umožňuje pokojné a bezpečné soužití občanů i návštěvníků obce a vytváření příznivých podmínek pro život ve městě.

 

Používání zábavní pyrotechniky:

1) Používání zábavní pyrotechniky je zakázáno na celém území obce Fort Carson s výjimkami stanovenými v odst. 2.

2) Zákaz používání zábavní pyrotechniky se nevztahuje na silvestrovské oslavy, které se konají od 18.00 hodin dne 31. prosince do 02.00 hodin dne 1. ledna každého roku. Popřípadě pokud dotyčná osoba nemá písemné povolení od starosty obce.


Dohled a sankce:

1) Dohled nad dodržováním této vyhlášky provádí Policie San Andreas.

2) Porušení nebo nedodržení povinností stanovených touto vyhláškou může Policie San Andreas uložit pokutu až do výše 100 tisíc korun českých.


Vyhláška vychází v platnost dne 9.2.2023.

 

S pozdravem,

Mgr. Orlando Anderson M.A. - starosta Fort Carson


Powered by LeoSight IFS
LT~14