Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


TobiGerkhan

Hráč

1
9.2.2023 00:59

Dobrý den, či zdravím, rád bych si zažádal o unban na Skimu, už to přeci jen nějaká chvíle je, avšak zde jdu s prosbou, zda je to možné, zkusím se rozepsat co nejvíce to půjde..

 

Na Skimo jsem zavítal zhruba před rokem, chvílema jsem tam hrál, avšak mně to moc nebavilo, po nějakém čase jsem přišel znovu, našetřil si peníze, měl dost věcí, bavilo mně to, jenže pak přišel zlomový okamžik - už zase mně to nebavilo, tak jsem se rozhodl, že server "potrollím". A tak jsem trollil a trollil, až jsem dostal ban - natrvalo.. Nyní jsem dospěl k názoru, že bych si chtěl znovu na Skimu zahrát, uplně normálně, bez jakéhokoliv trollení, jelikož už servery, co za něco stojí "vymírají" A to je bohužel škoda, ale nedá se nic dělat..

Tímto bych se chtěl omluvit, mrzí mně, že jsem zde trollil, chtěl bych to zkusit napravit, avšak né vždy to jde, holt za své chování si člověk musí pykat... Ale kdybyste mi dali šanci, budu moc rád, taktéž mohu slíbit, že se to rozhodně nebude opakovat, děkuji za vyslechnutí.. Popřípadě schválení této žádosti o unban.

RaketakJura

Hráč

26
9.2.2023 15:58

Ahoj, jen si zde dovolím označit admina který ti ban udělil, jinak by se nejspíše ani nedozvěděl, že jsi něco takového sepsal. @Phobios

15.2.2023 22:42

Ahoj,

Žádost pěkně sepsána, nějaký čas jsis v trestu odpykal a já si myslím, že by jsis i druhou šanci zasloužil, tímto ti uděluji unban. Pamatuj si ovšem, máš na zádech pomyslný terč stačí jen jeden přešlap vedle a jsi zpět v banu.

Přeji ti hezký zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~25