Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Úprava zoznamu interierov


Mart1ny

Hráč

13
11.2.2023 00:47

Dobrý večer, ráno, obed. Rád by som sa svami podelil o jeden nápad ktorý ma teraz napadol. Každý vie že existuje stránka na prezeranie interiérov konkrétne Tu. Ale čo ak by sa to isté spravilo aj na skime( akože v hre). Myslím že by bolo fajn keby napríklad zadáš príkaz /int a [id intu] a "teleportuješ" a prešiel by si si ho aký je velky a pod. napr. na 1 minútu rovnako ako je to u aut. Pretože sa teraz stretávam s dilemou že si chcem dať niekde garáž ale nechcem ani moc velkú ani moc malú, a práve preto by sa mi zišlo si tu garáž prejsť, popozerať aká je veľká a tak. Som si vedomý toho že by sa tam hráči schovávali rovnako ako v F10. Bralo by sa to ako odpojenie od RP. Samozrejme kritiku alebo nápady k tomu mi píš pod príspevok. Bye

KrysCZ

Hráč

30
11.2.2023 02:06

Kdyby to bylo udělané formou nějaké "realitní kanceláře", která by zprostředkovala prohlídku interiéru a bylo by to na stejném principu, jako testování vozidel v car-shopech, tak by to vlastně vůbec nebyl zlý nápad, osobně už všechny interiéry znám, jak své boty, ale uznávám, že novému hráči by tohle mohlo pomoct. Samozřejmě by se muselo přehlížet především to, že by ta realitní kancelář nezprostředkovávala samotný prodej nemovitosti, ale to není nic, co by mohlo komukoliv vadit.

11.2.2023 09:16

Vcelku fajn alternativa jednoho z mých návrhů, po určitých úpravách (aby se nám hráči neschovávali při útěku do prohlídky interiéru; aby se nemohli teleportovat…) si to umím představit v praxi.


Powered by LeoSight IFS
LT~62