Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-518] ZSP - Výmaz trestních rejstříků podatelů


12.2.2023 20:57

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

výmaz trestních rejstříků podatelů


Dne 8. 2. 2023 byl vydán následující rozsudek:

Soudce pověřený ZSP ve věci výmazu trestních rejstříků podatelů: Petrius Pastellini, James Cadllac, Thomas Rodriguez, Samanta Kyusha, Michael Cadllac rozhodl následovně:

I. Podateli Petrius Pastellini vyhověno nebude, jelikož jeho jediný záznam v trestním rejstříku se týká činu neuvedeném v zákoně č. 14/2020, tudíž tento záznam může dle §4 zákona č. 20/2021 (o rejstříku trestů) vymazat pouze Policie San Andreas a to způsobem stanoveným vnitřním předpisem policie.

II. Podateli James Cadllac vyhověno bude, od posledního záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit 3 nejnovější záznamy. Poslední záznam odstraněn nebude, jelikož se nejedná o čin uvedený v zákoně č. 14/2020, viz I.

III. Podateli Thomas Rodriguez vyhověno bude, od jeho jediného záznamu uplynula dostatečně dlouhá doba a Policie San Andreas nevyjádřila postoj k žádosti. Policii San Andreas je nařízeno odstranit tento záznam.

IV. Podateli Samanta Kyusha vyhověno nebude, jelikož je vedena jako nezvěstná.

V. Podateli Michael Cadllac vyhověno nebude, jelikož od jeho posledního záznamu neuplynula příliš dlouhá doba a nelze tedy předpokládat, že se podatel ve svých činech napravil.

 

Nedošlo-li výsledkem ZSP k satisfakci záměru podnětu, má podatel právo na odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení. Taktéž Policie San Andreas má právo podat odvolání, které by bylo následováno vznikem sporného řízení.

 

(( Rozsudek byl IC doručen do poštovní schránky v obálce s červeným pruhem @Dzardys @DnOndra @PeTaN @Uwax @marek123 @jan38 @taprix ))


Cornell

 

 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~18