Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

1998 Chevrolet Silverado 1500 / ZAVEDENÍ DO PRODEJE


KrysCZ

Hráč

30
15.2.2023 21:43

Ahoj spoluhráči,
nedávno jsem si vzpomněl na jedno úplně zapomenuté vozidlo, Chevrolet Silverado. Jediný záblesk tohoto vozidla na serveru byl, když se na Garveru objevila jeho upravená verze Chevrolet Silverado 8.1L V8 Duramax Diesel, kterou tehdy vydražil @Jacko88 za 2501 NC, takže i kdyby se obyčejné Silverado zavedlo do prodeje, tohle auto nemá šanci ztratit na hodnotě. Bavil jsem se o tom s @Holub, který při vývoji téhle verze Skima spolupracoval na sestavení vehlibu a ten mi potvrdil, že se vozidlo pravděpodobně akorát zapomnělo uvést do prodeje. Proč se to nestalo v průběhu fungování serveru? To je otázka na kterou mi dokáže odpovědět asi jen málokdo, ale jestli není nějaký pádný důvod, byl bych rád, kdyby si tohle auto, které krásně zapadá do herní zóny, mohl koupit kdokoliv.
Třeba by k tomu měl, co říct i @Wright.

Budu rád za každý souhlas (✅) či nesouhlas (❌)

Jacko88

Hráč

41
16.2.2023 08:05

Jako pro mě jako vlastníka (Neberme v potaz, že už to není moje.), je to docela nepřijmné. Ano, je to unikátně upravené, cenu si to jako jediné upravené udrží pořád. A svým způsobem, je to nejcennější auto na serveru (Lamba jsou 3, AMG GTR 4, LFA 3, atd...) tohle je jedno a ještě upravené.

Nefér by to bylo vůči budoucímu majiteli, to auto by prostě něco málo na hodnotě ztratilo. 

Ale zase, já jsem člověk, co nechce nikomu nic upírat. Tím pádem bych byl pro, kdyby ty auta byla přidána za vyšší cenu, v omezeném počtu. Ale z důvodu toho, že to nebylo přidáno hned od startu serveru, tak mi to teď přijde nepřirozené a jak už jsem zmínil nefér vůči jedinému majiteli. 

Asi tak nějak můj názor. 😅

Holub

Hráč

46
16.2.2023 10:45, naposledy upraveno 16.2.2023 10:52 uživatelem Holub

Jenom taková malá poznámka - už dřív bylo několik aut přidáno v průběhu. Někdy vlivem toho, že se dané vozidlo přidalo do packu (dodávky), někdy z toho důvodu, že se na něj pozapomnělo (Farm Truck?), někdy z toho důvodu, že se nevešlo do autobazaru Deaton (Eldorádo, proto má kousek s nejnižším ID něco okolo 3xx a ne mnohem nižší).

@Jacko88 To já si třeba nemyslím, že by to auto něco ztratilo ze své hodnoty. Je to pořád auto s unique handlingem, nižším VIN kódem (ano, i tuhle skupinku pokryju) a pokud ten handling za něco stojí (což by měl vzhledem k backgroundu toho specifického kusu, což bych taky bral jako plus), tak by za něj (za lepších okolností, že ano) padaly hodně zajímavé částky pro prodejce. Ve výsledku by to byla stejná situace jako s valnou většinou jiných aut, co mají unique handling - cenu by si drželo tak či onak. Ano, defacto jsou to argumenty, které jsi sám psal, ale opravdu si nemyslím, že by to to auto poznamenalo na té hodnotě, co má.


Powered by LeoSight IFS
LT~67