Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Morocko


Morocko

Hráč

15
18.2.2023 21:28

· Příjemný dobrý večer přeji všem čtenářům, především Sovietovi, kteří si tuhle žádost začínají číst. Touto žádostí bych rád docílil unban na serveru Skimo, kterého jsem byl součástí než mi padnul permanentní ban od Game Admina @SovietDog , všichni ho dobře znáte. Permanentí ban mi byl udělen 30.9. 2022. Jak zde všichni jistě víte tak jsem se o unban snažil již před měsícem, ale neúspěšně. Sám tomu rozumím, ta žádost neměla ani hlavu ani patu a vypadal tak jakobych se na server chtěl vrátit znovu a pokračovat v tom za co mi byl ban udělen.

· Ale opak je pravdou, na server se chci dostat z důvodu toho že jsem tam strávil poměrně dost dlouho dobu, viz. 2800 nahraných hodin (plus mínus). Taktéž se chci vrátit ke kamarádům a znovu si zaeRPit tak jak tomu bylo kdysi. Vím že mě hodně lidí nebude brát vážně s touhle žádostí, no myslím jí opravdu zcela vážně bez jediné srandy (jak je to u mě zvykem). Ten zvyk, si dělat ze všeho srandu, pominul jelikož jsem měl dost dlouhou dobu ten permanentní ban a musím říct že jsem si opravdu vstoupil do svědomí. Napáchal jsem sice mnoho škod a vím co jsem provedl, taktéž jsem si za ty tresty odpykal své ale dospělo to k závěru že jsem tu permu obdržel, nebyla vůbec v plánu. Mnoho lidí mi přálo permu už dřívěji, za své chování. A ano, nemám jim to za zlý protože teď když se ohlédnu zpátky v minulosti na svou historii tak taky se mi chce brečet z toho co jsem provedl kdysi za problémy, zbytečné problémy které vyústili v tenhle velkej problém.

· Taktéž, se chci omluvit všem hráčům kterým jsem skazil požitek z RP tím jak jsem se choval v minulosti, jak jsem RPil a podobně. To jak jsem RPil kdysi, vůbec nebylo správné a nikdy ani nebude takže si z mého RP doufám nikdo nebral příklad protože by mohl dopadnout takhle jak já a to nechce nikdo z vás, teda aspoň v to věřím.

· Jedna veliká omluva patří všem členum Admin-Teamu kteří se mnou museli řešit problémy a i moje chování na serveru celkově. Hlavně neustále moje problémy které jsem neuměl krotit tak jak umím teď, od té doby jsem se opravdu změnil. Ano, je to možná až neuvěřitelné si to číst že se Moročko změnil ale je tomu opravdu tak. Nechci zde tahat to že jsem si skazil budoucnost tím co jsem provedl mimo IC svět (tudíž OOC), kdo chce ten si to může přečíst zde.

· Můj osobní názor na můj permanentní ban je ten, že je oprávněn ale odpykal jsem si za něj již nějakou dobu. Přesněji čtyři měsíce bez RP a nebudeme si lhát, je to dost dlouhá doba. Už bych se jenom opakoval kdybych řekl že mi opravdu chybí mí kamarádi - Heavy a spol. se kterýma jsem toho nahrál hodně, oni určitě opravdu ví. Tohle je má první perma a i poslední v tom smyslu, že pokud se dostanu zpátky na server tak to už nebude ten starej Moročko kterej dělal jeden problém za druhým, budu krotit své RP, svoje chování, svůj RP driving a celkově se budu krotit abych nemusel už řešit žádné problémy a mohl si užívat RP tak jak to dělá spousta hráčů, a to vše bez banů.

· Takže na závěr se ještě jednou a provždy chci omluvit každému jednomu hráčovi a každému jednomu Adminovi za své chování v minulosti a i za své "RP" které jsem tam předváděl. Hodlám hrát RP tak jak se to má hrát a nedělat zbytečné hroty a problémy abych znovu zatěžoval Adminy. Nestojí mi to za to, protože pak to vypadá takhle a to opravdu nechci. Tohle je pro hráče, nikoliv pro Sovieta - Doufám že sis tuhle žádost přečetl až do konce a že ti to tak nějak dává smysl, pokud se chceš nějak vyjádřit k mé žádosti tak prosím, feel free ale prosím k témě jinak schytáš "Nadbytečné vyjádřování", díky.

 

Uwax

Hráč

33
18.2.2023 22:44

Brý večír, 

veľmi v krátkosti...poviem na rovinu, ja som ťa nemusel asi nikdy :D, ale pár krát boli tam možno RP-čka kde som sa sem tam zabavil. Aj keď na teba z väčšiny moc nemám dobré spomienky, myslím že by mal Moročko dostať šancu, asi všetci vieme že nie je čístý, ale je tu dosť nie úplne kompletných ľudí ktorý dostali UnPerma, takže Moročko by mohol tiež dostať šancu, mám ho na pár soc. sieťach, dlhšiu dobu, a (osobne) mi príde že sa zmenil, ak je to pravda budeme ho na servery stretávať, ak nie tak o ňom už nikdy nebudeme počuť. Snád to nebude "Nadbytečné vyjadřování". ;)

Artistiques

Hráč

32
18.2.2023 22:50, naposledy upraveno 18.2.2023 22:51 uživatelem Artistiques

Ahoj, vzhledem k tomu, že jsem byl proti poslední žádosti (na důvod jsi se ptal v PMs, asi není důvod ho tu psát veřejně), a u téhle žádosti stále nevím jestli budu pro nebo proti, buď na to přijdu během psaní téhle odpovědi, nebo někdy časem.
Vypíšu sem tedy důvody proč jo a proč ne...

Změnil se Moročko za ty 4 měsíce?
Žádost je sepsaná dost slušně, slibuješ že jsi se změnil, sice k tomu nemáme doložené žádný tvoje plány v RP (legal/illegal), nevíme nic víc než to, že jsi se změnil, a ani to nevíme jistě.
Pár věcí, díky kterým byla zamítnutá tvá poslední žádost ukazují, že jsi se nezměnil. Na druhou stranu, tvé RP se třeba zlepší, už nebudu potkávat Moročkovo auto v bance když si jede vybrat, ani skákacího golfa na hydraulice před benzínkou v Montgomery někdy po první hodině ráno. Permaban změní spoustu lidí k lepšímu, důkazem je můj brácha, který (troufnu si říct) po permě strčil do kapsy velkou část trusted hráčů, třeba to bude i tvůj případ.

Kdo je Moročko?
No, v rámci historie mi po vyhládání "Morocko" na banlistu vyjede 19 záznamů, je to člověk co i přes svoje slabší RP dosáhl docela úspěchů, několik unique aut, zná ho každej (možná spíš v negativním, negativní reklama......). Dříve jsem s ním rpil častěji, je to doba kdy jsem byl v RP nový a nasbíral během toho celou svojí historii banů, neříkám že RP s ním lituju, nicméně bych to nevracel.
Ten samý člověk mi v dobu kdy už jsem byl v HT vyhrožoval tím, že mi "zničí" místo v HT, že nahlásí co jsme dělali a tak dál a tak dál, nicméně to je minulost a je to pro tuhle žádost irelevantní, jde jen o interpretaci jeho osoby.

Závěr?
Asi se nebudu víc rozepisovat, opakoval bych se, nebo bych psal něco co už všichni vědí. Důležité je, že jsem se po psaní tohoto rozhodl přiklonit na stranu Moročka. Doufám že nelžeš a v případě tvého unbanu už doopravdy neuvidíme tvoje jméno v banlistu. 
Doufám že tě potkáme někde, kde je potřeba RP na vyšší úrovni a že se o to budeš snažit, ať už IZS, nějaké jiné rozsáhlejší RP nebo nějaký tvůj osobní projekt, kterým něco přineseš komunitě, to si totiž myslím, že téhle komunitě dlužíš.

 Souhlasím 

28.2.2023 16:31

Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl ti vyhovět. Ale nemysli si že to budeš mít takhle jednoduché. Dostaneš podmínku a jestli se dozvím něco že zase uděláš, byť jen malou věc, tak skončíš už úplně a už si nezahraješ. Doufám  že ti to je jasný. Jak se dostanu za chvíli do hry, tak se už budeš moct připojit.


Powered by LeoSight IFS
LT~128